Heutink ICT biedt ook online (leer) omgevingen aan. Unieke online leer- en communicatieplatformen, waarin onderwijsgerelateerde en administratieve processen samenkomen en waarmee u kunt e-mailen en documenten maken, beheren en delen met andere gebruikers. Daarnaast bieden we SchoolWapps aan; een handige, complete en betrouwbare oplossing voor uw school- en bestuurswebsite, toegespitst op de wensen en behoeften van het onderwijs.
Mijn Omgeving Online

Mijn Omgeving Online

Het startportaal voor het onderwijs

Het onderwijs heeft via internet toegang tot een ongekende bron van kennis en communicatieve mogelijkheden. In deze online wereld heeft MOO (Mijn Omgeving Online) als centraal startportaal een doorslaggevende voorsprong.

MEER INFO
Netwijs

Netwijs.nl maakt je Wereldwijs

Netwijs.nl is dé portal voor het basisonderwijs waarop een grote hoeveelheid digitaal leer- en speelmateriaal te vinden is. De portal is individueel of klassikaal op de pc, laptop, tablet of digitaal schoolbord te gebruiken en door de leerkracht naar eigen wens aan te passen en/of aan te vullen. Netwijs.nl is overal te gebruiken via www.netwijs.nl en kan binnen deklas.nu direct opgestart worden. Omdat uw gegevens gekoppeld zijn aan MOO is het beheer minimaal.

MEER INFO

NetwijsOffice 365

Office 365

Zo kunt u altijd overal bij

Office 365 is Microsoft's online platform waarmee u kunt e-mailen en documenten maken, beheren en delen met andere gebruikers binnen en buiten de school. Altijd en overal toegankelijk. Heutink ICT levert Office 365 volledig geïntegreerd in MOO of als los portal. Dus op maat voor het moderne onderwijs!

MEER INFO
G Suite for Education

Alles voor samen werken en leren

G Suite for Education is een complete online oplossing voor samen werken en leren. Met alles wat u nodig heeft op het gebied van e-mail, agenda, presentaties, het bewerken van documenten en nog veel meer.

MEER INFO

Google Apps for EducationSchoolWapps

SchoolWapps

De online communicatieoplossing voor het onderwijs

SchoolWapps is een nieuwe unieke totaaloplossing voor alle online communicatie voor scholen. SchoolWapps biedt direct voordelen door te communiceren via één centraal systeem op onder andere de website, app, publicatiebord en intranet. Tevens kan SchoolWapps uitgebreid worden met de OuderPlus module; een specifieke tijdlijn waarop leerkrachten met ouders kunnen communiceren.

MEER INFO
Sharepoint

Efficiënter informeren en communiceren

Binnen het onderwijs is er steeds meer vraag naar mogelijkheden om te komen tot optimalisering van informatie en communicatie. Om antwoord te geven op deze vraag maakt Heutink ICT gebruik van SharePoint Online: een krachtig hulpmiddel voor het inrichten van onder andere informatie- en communicatieoplossingen.

MEER INFO


SharePoint