In de media.gespot
Nieuw: de Predia Touch Flow
De nieuwe Predia Touch Flow maakt lesgeven met het touchscreen nog vloeiender en intuïtiever.
18 juni 2019
Portfolioleren, wat betekent dat voor school en leerkracht?
Portfolioleren geldt als een uitstekende manier om invulling te geven aan passend onderwijs en 21e-eeuwse vaardigheden. Het is dan ook geen toeval dat binnen MOO al een tijdje de optionele module MOO Portfolio wordt aangeboden. Maar wat is portfolioleren nu precies?
11 juni 2019
Tip voor de aanschaf van een Chromebook
Let bij de aanschaf van een Chromebook op het Auto-Update Expiration-moment.
04 juni 2019
Hoe werkt de DNA-methode in de praktijk?
In mijn voorgaande twee blogs heb ik aandacht besteed aan de DNA-aanpak van Heutink ICT: wat behelst onze methode en hoe kan het onderwijs daar beter van worden? Deze keer wil ik een concreet voorbeeld beschrijven van hoe de in de praktijk werkt.
20 mei 2019
Daarom Heutink ICT!
Als full-service dienstverlener leveren wij alle service uit eigen huis. Dat betekent dat jij niet met verschillende partijen contact hoeft te onderhouden. We zetten graag wat punten op een rij die je misschien nog niet van ons kent.
16 mei 2019
Een vliegende start met Chromebooks
De St. Mattheu¨sschool in Joure schafte recent vijftig Chromebooks aan. ICT-coördinator Reitse-Geert Strien legt uit dat hij zocht naar een optimale manier om snel met de Chromebooks aan de slag te kunnen.
16 mei 2019
Over naar de digitale wereld: graag, maar hoe?
Veelvuldige inzet van de DNA-methode levert ons via data-analyse allerlei nuttige algemene inzichten op. De belangrijkste van die inzichten wil ik deze keer graag met je delen.
02 mei 2019
Zien is geloven met AV1!
Nieuwe technologie kan op papier heel aantrekkelijk en inspirerend zijn. Ik vind dat het nog veel mooier wordt als je de voordelen aan den lijve kunt ervaren. Tijdens het evenement Robotica en kunstmatige intelligentie & onderwijs lieten we de bezoekers kennismaken met de mogelijkheden van AV1.
11 april 2019
Portfolioleren (5 juni, Soesterberg)
Een portfolio biedt veel mogelijkheden om de individuele ontwikkeling van een kind in beeld te brengen. Verschillende sprekers zullen je in deze middag vertellen hun ervaring met portfolioleren.
02 april 2019
Hoe maak je verstandige keuzes in ICT?
De afgelopen jaren hebben wij als onderwijsconsulenten van Heutink ICT al heel wat scholen kunnen helpen met de DNA-methode. Door gestructureerd in kaart te brengen wat een school wil (en kan) op ICT-gebied, bieden we houvast bij het nemen van beslissingen over investeringen in ICT.
01 april 2019

Er zijn geen items gevonden.

Er zijn geen verdere mogelijkheden om je selectie te verfijnen.

Blijfup-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*
500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO 500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO
20 jaar ervaring in ICT 20 jaar ervaring in ICT
ICT-artikelen bestel je op heutink.nl ICT-artikelen bestel je op heutink.nl
Grootste assortiment Grootste assortiment
Werken en leren in de cloud met MOO Werken en leren in de cloud met MOO