Nieuwe MOO-release

Vanaf nu is de volgende functionaliteit nieuw beschikbaar of beter benaderbaar binnen MOO:

Scholen met één LAS en dependances en inlog Basispoort

Tot nu toe was het niet goed mogelijk om vanaf het programma tabblad in MOO vanuit een groepsinlog goed in te loggen in basispoort. In deze release is een aanpassing gerealiseerd waarmee dit wel mogelijk is. In deze situatie bieden wij vooralsnog niet een geautomatiseerde synchronisatie tussen Basispoort en MOO. Wel kunt u via het programma tabblad in MOO de basispoort programma’s opstarten. Dit laatste dient door onze servicedesk gerealiseerd te worden. Wij verzoeken u hiertoe telefonisch contact met ons op te nemen.

Uitschakelen berichtenmodule voor leerlingen

Veel scholen hebben aangegeven het wenselijk te vinden om de berichtenmodule voor leerlingen optioneel te laten zijn. Deze optie kunt u selecteren door onder het tabblad Beheer en vervolgens Module Beheer (het tandwieltje) het vinkje bij tonen voor leerlingen uit te schakelen (zie screenshot).

Uitdelen software door personeelsleden

Personeelsleden kunnen vanaf nu ook software uitdelen aan leerlingen. Ook deze optie treft u aan onder Module Beheer (zie screenshot)

Selectie subgroep in groepsinlog-scherm mogelijk

Als het groepslogin-scherm is geactiveerd krijgt u een overzicht van alle gebruikers van de groep waarmee u heeft aangemeld. Met deze release is het nu ook mogelijk binnen dit overzicht een keuze te maken uit de subgroepen zoals u dat binnen uw leerling administratie systeem heeft aangegeven. Deze functionaliteit is alleen beschikbaar binnen het groepslogin venster.
Media
  • nieuwe-moo-release-thumb.jpg
  • nieuwe-moo-release-banner.jpg
Heutink ICT is onderdeel van de Odin Groep