Home - Actueel - Nieuws - Predia Touch Ultra; Interactief lesgeven was nog nooit zo leuk!
Deel deze pagina:

Predia Touch Ultra; Interactief lesgeven was nog nooit zo leuk!

Ontdek het meest innovatieve, nauwkeurige en dunste touchscreen in de markt: de Predia Touch Ultra. Dit gloednieuwe touchscreen beschikt over een Ultra HD 4K scherm. Met een strak design, een ultrakorte reactietijd en de uitgebreide online whiteboardsoftware, is de Predia Touch Ultra het ultieme interactieve touchscreen van nu. Handig om te weten is dat alle veelgebruikte touchscreensoftware ook compatible zijn met de Predia Touch Ultra.

Dankzij de Narro IR Pro technologie heb je een echte schrijfervaring! Ook handig is de Floating Toolbar: hiermee heb je met twee vingers snel toegang tot je favoriete software.

De Predia Touch Ultra is zeer geschikt voor scholen doordat je eenvoudig de weergave van elk device streamt naar het geavanceerde touchscreen. Hierdoor kunnen leerlingen makkelijk samenwerken.

Wist je dat de touchscreens van Predia ook veel door bedrijven worden aangeschaft? Vanwege het gebruikersgemak en de kwaliteit worden touchscreens gebruikt voor conferenties, vergaderingen, brainstorms, etc. Hierdoor zijn de touchscreens van Predia ook geschikt voor het bedrijfsleven.

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*
500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO 500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO
20 jaar ervaring in ICT 20 jaar ervaring in ICT
ICT-artikelen bestel je op heutink.nl ICT-artikelen bestel je op heutink.nl
Grootste assortiment Grootste assortiment
Werken en leren in de cloud met MOO Werken en leren in de cloud met MOO