ICT speelt een prominente rol in ons dagelijks leven, en die rol zal in de toekomst alleen maar groter worden. Daarom is het voor kinderen goed om in elk geval een idee te krijgen van de ‘taal’ die ten grondslag ligt aan de platforms en apps waarmee ze opgroeien. Wil je op school aan de slag met programmeren? Wij hebben een training ontwikkeld om je op weg te helpen met het opzetten van programmeren in de klas.

Compleet en praktijkgericht

Het doel van de training is leerkrachten te laten kennismaken met programmeren en computational thinking. Logisch leren denken en creativiteit staan hierbij centraal. Tijdens de training ga je onder begeleiding van de onderwijsconsulent de verschillende materialen en software uitproberen. Op basis van deze praktische training kun je kijken welke aanpak en materiaal het beste past bij jouw school. En je krijgt kant en klare leskaarten mee, zodat je direct kunt starten in de klas.

Download flyer ProgrammerenInschrijfformulier


Interesse in de training Programmeren in de klas. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • *
  • *
  • *
  • *
Heutink ICT is onderdeel van de Odin Groep