Zo kunt u altijd overal bij


Office 365 is Microsoft's online platform waarmee je kunt e-mailen en documenten maken, beheren en delen met andere gebruikers binnen en buiten de school. Altijd en overal toegankelijk. Heutink ICT levert Office 365 volledig geïntegreerd in MOO of als los portal. Dus op maat voor het moderne onderwijs!

Wist je dat?

Veel scholen maken al gebruik van de diensten van Office365, maar benutten vaak niet alle functionaliteiten. Leer meer uit Office365 te halen! Wist je bijvoorbeeld dat je:

 • Met Forms heel eenvoudig een vragenlijst kunt maken om naar ouders te sturen?
 • Met Sway mooie interactieve presentaties kunt maken waar je eenvoudig een filmpje aan kunt toevoegen?
 • Met OneNote een digitaal notitieblok kunt maken voor het verzamelen en orden van je lesmateriaal?
 • Met het klasnotitieblok huiswerkopdrachten kunt delen en werk van je leerlingen kunt bekijken? 
Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van Office365? Hieronder leggen we de toepassingen uit.

 

 


Microsoft en Heutink ICT

Veilig en vertrouwd

Microsoft en Heutink ICT: de kracht van de combinatie

Microsoft heeft in Europa twee datacenters voor de hosting van de diensten van Office 365. Het platform biedt een sterke firewall en allerlei slimme veiligheidsoplossingen die spam en phishing tegen houden. Heutink ICT zorgt ervoor dat de diensten veilig en vertrouwd worden ontsloten naar de werkstations. Wij bieden Office 365 volledig geïntegreerd aan vanuit onze unieke Single Sign-On-omgeving MOO (Mijn Omgeving Online). Liever als separaat portaal voor het schoolbestuur? Dat kan ook!Alles in éénAl het goede van Office...

...en zelfs nog meer

Office 365 is in feit een online versie van het bekende Microsoft Office-pakket. Doordat het vanuit datacenters wordt aangeboden, werk je altijd met up-to-date programma's. Bovendien biedt Office 365 zelfs enkele aanvullende functionaliteiten.

Office 365


Office WebApps

Office WebApps zijn praktische online-invoegtoepassingen voor Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint en Microsoft OneNote. Ze geven je via een webbrowser direct en eenvoudig toegang tot documenten. De documenten kunnen ook gelijktijdig door anderen worden bewerkt.

Chatten en online vergaderingen

Met Microsoft Lync Online kun je communiceren via chatberichten, Lync-videogesprekken of online vergaderingen via de Office-toepassingen. Dankzij groot aantal functies en mogelijkheden kun je altijd in contact blijven en heb je meteen een overzicht. Daarnaast kun je online whiteboardsessies starten, zodat er eventueel kan worden samengewerkt met leerlingen die zich elders bevinden.

OneDrive for Business

Alle documenten en bestanden worden standaard opgeslagen in OneDrive for Business. Zo ontstaat er een overzichtelijke locatie voor alle bestanden en documenten. OneDrive for Business is webbased te benaderen, via apps op diverse platformen (zoals Android, iOS en Windows) of door middel van een directe koppeling op je bureaublad.De voordelenCompleet gemak zonder zorgen

 • GRATIS dienst (nu en in de toekomst)
 • Volledige ondersteuning door Heutink ICT
 • Compleet online communicatieplatform
 • Volledig webbased werken met Excel, PowerPoint en Word
 • 25Gb per gebruiker aan data
 • Eenvoudig beheer voor de ICT`er
 • Integratie in hét centrale startplatform voor het onderwijs: MOO
gemak zonder zorgen
Heutink ICT is onderdeel van de Odin Groep