Home - Klantcases - Sint-Franciscus College
Deel deze pagina:

Predia touchscreens in alle nieuwbouwlokalen

In het kader van een omvangrijk nieuwbouwproject kreeg het Sint-Franciscuscollege (SFC), een middelbare school in het Vlaamse Heusden-Zolder, de gelegenheid om ook te investeren in nieuwe digitale leermiddelen. Na een zorgvuldige selectieprocedure mocht Heutink ICT invulling geven aan de wensen van het SFC. De order omvatte onder meer de levering en installatie van 52 Predia touchscreens en 8 LG schermen.

Gert Koninckx, financieel en logistiek directeur van het SFC: “Bij het selecteren van een leverancier voor onze nieuwe borden zijn we samen met de ICT-coördinatoren bij verschillende leveranciers gaan kijken. Uiteindelijk hebben we voor de oplossing van Heutink ICT gekozen. Een belangrijke overweging daarbij was de prijs/kwaliteitverhouding, maar wat echt de doorslag heeft gegeven is het schrijfgemak. Dat maakte de overgang van de oude schoolborden naar de touchscreens een stuk eenvoudiger.”

"Al met al zijn wij zeer tevreden, niet alleen over de borden zelf maar ook over de installatie, de uitleg en de nazorg. Dat heeft Heutink ICT uitstekend gedaan." Gert Koninckx, financieel en logistiek directeur bij SFC

Heutink ICT hielp het Sint-Franciscuscollege met:

  • 46x Predia Pro 80 touchscreen op elektrische vloerlift
  • 6x Predia Pro 65 touchscreen op electrische vloerlift
  • 6x LG 43-inch LED scherm met LG WebOs (digital signage)
  • 2x LG 42-inch high brightness anti reflection scherm

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*