Profiteer van onderstaande acties!


Op deze pagina vind je een overzicht van de laatste acties op het gebied van hardware, software en/of onze ICT-diensten voor het onderwijs.

Meer weten over lopende acties? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.


Spetterende device acties

Wat dacht je van meer dan 1.899 euro voordeel bij aanschaf van een van de HP Chromebook 11 actiebundels? En ben je benieuwd naar de opvolger van de bestseller van de Acer R3? Ook deze is in de aanbieding! Daarnaast hebben we samen met Lenovo een Windows device en een Chromebook speciaal geselecteerd voor het onderwijs; tegen scherpe prijzen.

Let op: voor alle actieproducten geldt op=op. Getoonde prijzen op heutink.nl zijn inclusief BTW en zijn niet van toepassing i.c.m. andere acties/prijsafspraken.

Bekijk de acties op Heutink.nl


SchoolWapps

Profiteer van een gratis website en app

SchoolWapps biedt alles wat scholen nodig hebben op het gebied van online communicatie in één totale oplossing. Laat je jouw schoolsite(s) hosten bij SchoolWapps? Dan krijg je gratis een eigentijdse website (t.w.v. € 1195,-) met een zeer uitgebreide app! Je betaalt alleen de hostingkosten (€ 41,50 per maand) en kunt op elk moment uitbreiden met een oudercommunicatie portal, een intranet en een digitaal publicatiebord (schoolFlits). Neem contact op met SchoolWapps hoe je dit eenvoudig kunt regelen!

Ga naar SchoolWapps


Predia Touch Pro

Spectaculaire prijsverlaging

Goed nieuws! Met ingang van 1 december 2017 zijn alle touchscreen-digiborden uit de Predia Touch Pro lijn in prijs verlaagd. Ben je op zoek naar duurzame LED touchscreens? Kies dan voor een touchscreen van Predia Touch Pro. Met een strak design, een ultrakorte reactietijd en de uitgebreide online whiteboard software is de Predia Touch Pro het ultieme interactieve touchscreen voor educatief (of zakelijk) gebruik. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en formaten. De uitgebreide bijgeleverde software maakt de borden zeer gebruiksvriendelijk en bijzonder praktisch in gebruik.

Bestel in de webshop


Heutink ICT is onderdeel van de Odin Groep