Profiteer van onderstaande acties!


Op deze pagina vind je een overzicht van de laatste acties op het gebied van hardware, software en/of onze ICT-diensten voor het onderwijs.

Meer weten over lopende acties? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.


SchoolWapps

Profiteer van een gratis website en app

SchoolWapps biedt alles wat scholen nodig hebben op het gebied van online communicatie in één totale oplossing. Laat je jouw schoolsite(s) hosten bij SchoolWapps? Dan krijg je gratis een eigentijdse website (t.w.v. € 1195,-) met een zeer uitgebreide app! Je betaalt alleen de hostingkosten (€ 41,50 per maand) en kunt op elk moment uitbreiden met een oudercommunicatie portal, een intranet en een digitaal publicatiebord (schoolFlits). Neem contact op met SchoolWapps hoe je dit eenvoudig kunt regelen!

Ga naar SchoolWapps


HP Chromebook actiebundels

Met de HP Chromebook actiebundels heb je een goede deal. Speciaal voor het onderwijs hebben we samen met HP twee Chromebook actiebundels samengesteld. De bundels bestaan uit:

  • 32 x HP Chromebooks 11 (je kunt kiezen voor en bundel met óf zonder touchscreens)
  • 32 x Google Chrome Education Licenties
  • een HP 32U laptop Kar, voor het veilig opbergen en opladen van de Chromebooks

Werken en leren in de cloud

Chromebooks zijn speciaal ontwikkeld voor het werken in de cloud. Dit kan in combinatie met het Google Chrome besturingssysteem en G Suite Apps voor Education. Wanneer je op school werkt met de Google beheerconsole heb je voor elk Chromebook een licentie nodig. Deze Chrome Education Licenties zijn inbegrepen bij deze actiebundel.

HP Chromebook 11 Touchscreen

  • 32 * HP Chromebooks 11 met touchscreen
  • 32 * Google Chrome Education Licenties
  • HP 32U Essential oplaadtrolley, voor het veilig opbergen en opladen van 32 Chromebooks

Je hebt deze actiebundel al voor € 11.995,- inclusief BTW.

Bestel in onze webshop Bekijk onze review

HP Chromebook 11

  • 32 * HP Chromebooks 11
  • 32 * Google Chrome Education Licenties
  • HP 32U Essential oplaadtrolley, voor het veilig opbergen en opladen van 32 Chromebooks

Je hebt deze actiebundel al voor €9.995,- inclusief BTW.

Bestel in onze webshop Bekijk onze review

Pick up and return garantie

Op de HP Chromebooks in de actiebundel zit een pick up and return garantieperiode van 1 jaar. Dit betekent dat wij het product kosteloos ophalen voor service. Wil je deze uitbreiden? Geen probleem. Voor een meerprijs van €999,- inclusief BTW kun je de garantieperiode uitbreiden naar 2 jaar.

Deze actie is geldig tot 30 april 2018 en hiervoor geldt op=op.Predia Touch Pro

Spectaculaire prijsverlaging

Goed nieuws! Met ingang van 1 december 2017 zijn alle touchscreen-digiborden uit de Predia Touch Pro lijn in prijs verlaagd. Ben je op zoek naar duurzame LED touchscreens? Kies dan voor een touchscreen van Predia Touch Pro. Met een strak design, een ultrakorte reactietijd en de uitgebreide online whiteboard software is de Predia Touch Pro het ultieme interactieve touchscreen voor educatief (of zakelijk) gebruik. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en formaten. De uitgebreide bijgeleverde software maakt de borden zeer gebruiksvriendelijk en bijzonder praktisch in gebruik.

Bestel in de webshop


Heutink ICT is onderdeel van de Odin Groep