Profiteer van onderstaande acties!


Op deze pagina vind je een overzicht van de laatste acties op het gebied van hardware, software en/of onze ICT-diensten voor het onderwijs.

Meer weten over lopende acties? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.Gratis MOO Devicebeheer module Intune of Chrome

Op zoek naar een op onderwijs gerichte Chromebook of Windows device? Onderstaande Acer Notebooks zijn speciaal gemaakt voor het onderwijs; ze zijn supersimpel in gebruik, hebben een lange batterijduur en kunnen tegen een stootje.

Bij aankoop van vijf Acer Travelmate Spin Devices of vijf Acer C731 Chromebooks ontvang je tijdelijk gratis* MOO Devicebeheer module Intune of Chrome. Wat krijg je dan extra? Heutink ICT richt voor de hele school een van de modules van MOO Devicebeheer in. Met MOO Devicebeheer kun je ongeacht de keuze voor een platform, devices in het MOO netwerk opnemen. Bij aanschaf van deze hardware ontvang je vanzelfsprekend service & support van Heutink ICT.

Chromebook

Acer C731

Bij aankoop van 5 x Acer Chromebook C731 (non-touch), prijs € 235,54 exclusief BTW, € 285,- inclusief BTW gratis MOO Devicebeheer Module Chrome.

Bekijk onze review

Windows device

Acer Travelmate Spin

Bij aankoop van 5 x Acer TravelMate Spin, prijs € 326,45 exclusief BTW, € 395,- inclusief BTW gratis MOO Devicebeheer Module Intune.

Bestel in de webshop

Is jouw school toe aan (meer) werken in de cloud? Vraag naar de mogelijkheden op jouw school en profiteer direct!

*Deze actie loopt tot 31 januari 2018 en geldt alleen i.c.m. een MOO contract. Vraag naar de actievoorwaarden.Predia Touch Pro

Spectaculaire prijsverlaging

Goed nieuws! Met ingang van 1 december 2017 zijn alle touchscreen-digiborden uit de Predia Touch Pro lijn in prijs verlaagd. Ben je op zoek naar duurzame LED touchscreens? Kies dan voor een touchscreen van Predia Touch Pro. Met een strak design, een ultrakorte reactietijd en de uitgebreide online whiteboard software is de Predia Touch Pro het ultieme interactieve touchscreen voor educatief (of zakelijk) gebruik. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en formaten. De uitgebreide bijgeleverde software maakt de borden zeer gebruiksvriendelijk en bijzonder praktisch in gebruik.

Bestel in de webshop