Home - Actueel - blogs - Algemeen - Steeds meer gemeentelijke Leraren-, en/of scholenbeurzen
Deel deze pagina:
Steeds meer gemeentelijke Leraren-, en/of scholenbeurzen

Naast de landelijke Lerarenbeurs komen er ook steeds meer gemeentelijke Lerarenbeurzen, bijvoorbeeld voor leerkrachten die de landelijke Lerarenbeurs al eens hebben gebruikt in hun schoolcarrière. Tijdens de Post HBO opleiding ICT coördinator in het onderwijs, hoor ik steeds vaker dat deelnemers (soms via hun bovenschools ICT coördinator) zijn gewezen op een “gemeentelijke Lerarenbeurs”.

Hieronder twee voorbeelden van gemeentelijke Lerarenbeurzen:

Gemeente Amsterdam

De gemeente Amsterdam investeert extra in het onderwijs met een Schoolbeurs en Lerarenbeurs voor activiteiten die helpen bij het verbeteren van de onderwijs- en schoolkwaliteit. Voorbeelden zijn het versterken van taalonderwijs of een betere inzet van ICT-middelen om didactiek te versterken. De aanvraagperiode loopt van 14 maart 2017 t/m vrijdag 22 april 2017 via de gemeente Amsterdam.

Gemeente Rotterdam

De gemeente Rotterdam investeert extra in het onderwijs voor activiteiten die helpen bij het verbeteren van de onderwijs- en schoolkwaliteit. Met de Rotterdamse Lerarenbeurs kun je je verder ontwikkelen door een opleiding, cursus, stage of coachingstraject te volgen. Alleen of met collega's. De aanvraagperiode loopt tot en met 31 maart 2017 via de website http://onderwijs010.nl/lerarenbeurs

Tips?

Weet jij ook een regionale Lerarenbeurs? Zet hem hieronder in de reacties, zodat collega-leerkrachten uit jouw gemeente hier ook gebruik van kunnen maken.

Meedenken?

Heutink ICT helpt u graag bij het meedenken over het inzetten van de Lerarenbeurs en/of Scholenbeurs rondom onderwijs met ICT. Wij hebben een groot aanbod van opleidingen, trainingen en begeleiding. Te denken valt aan programmeren, 21e-eeuwse vaardigheden, digitaliseren en portfolioleren. Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen bij het aanvragen van een School-en Lerarenbeurs? Wij komen graag bij u langs!

Neem contact met ons op!

In de media . gespot

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*
500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO 500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO
20 jaar ervaring in ICT 20 jaar ervaring in ICT
ICT-artikelen bestel je op heutink.nl ICT-artikelen bestel je op heutink.nl
Grootste assortiment Grootste assortiment
Werken en leren in de cloud met MOO Werken en leren in de cloud met MOO