Home - Actueel - Blogs - Heutink ICT brengt Acer CloudProfessor in de klas
Deel deze pagina:
Delen:

Heutink ICT brengt Acer CloudProfessor in de klas

Lekker knutselen met het Internet of Things (IoT)? Dat kan met Acer CloudProfessor. Heutink ICT brengt als eerste in Nederland de Acer Cloudprofessor op de markt. Met het speciale starterspakket ontdekken kinderen de wereld van de cloud. Zij leren op een eenvoudige manier te programmeren en hoe ze zelf IoT-creaties kunnen maken.

Acer CloudProfessor is de eerste (educatieve) IoT-ontwikkelingskit die software, hardware en de cloud combineert. De hardware linkt naar het cloud-platform van Acer, zodat je verschillende onderdelen van een zelfgemaakt knutselwerk kunt verbinden via een mobiele device. Met temperatuur- of lichtsensoren kun je IoT in het klein nabootsen. Acer levert een reeks apps die automatisch met de CloudProfessor kunnen communiceren. Zo kan de leerling zich richten op het maken van leuke dingen in plaats van zich bezig houden met ingewikkelde cloud protocollen.

Teach the teacher!

Heutink ICT heeft de primeur om in Nederland de Acer Cloudprofessor in de klas te brengen. Hiervoor hebben we speciaal voor het basisonderwijs een totaalpakket samengesteld onder de totaalpakket samengesteld onder de naam Acer CloudProfessor Experience pakket. Een mix van werk-en lesmaterialen en een praktische training. Leren, programmeren en creëren in de klas, is met een beetje hulp kinderlijk eenvoudig. 

Leerlingen en de leerkracht kunnen direct aan de slag met computational thinking. De Acer CloudProfessor biedt extra uitdaging aan talentvolle leerlingen (Plus Groep) en aan kinderen vanaf groep 7/8. Het Acer CloudProfessor Experience pakket bestaat uit;

  • Acer CloudProfessor starterspakket
  • Een Android tablet
  • Lessenserie in het Nederlands
  • Teacher training (3 uur)

Meer weten over Acer CloudProfessor in de klas?

Programmeren in de klas, is met een beetje hulp kinderlijk eenvoudig. Wil je het starterspakket van Acer aanschaffen of ben je benieuwd hoe we je op weg kunnen helpen met programmeren in de klas? Neem dan op met Ralph van der Stroom via r.vanderstroom@heutink-ict.nl


Ralph van der Stroom

Als onderwijsconsulent verzorgt Ralph van der Stroom onder andere trainingen rondom MOO en Office 365. Ralph werkte 15 jaar met veel plezier in het Jenaplanonderwijs, waar leerlingen leerden met hoofd, hart en handen. Als onderwijsconsulent kan Ralph scholen helpen om met programmeren aan de slag te gaan.

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*