Heutink ICT Dag 2018 – Recht doen aan verschillen


Het is bijna zover, de Heutink ICT Dag 2018! Op 24 januari 2018 organiseren wij de 14e editie van dit inspirerende evenement over onderwijs en ICT. Deze dag staat in het teken van recht doen aan verschillen. Je kunt deelnemen aan veel verschillende interactieve kennissessies. Van portfolioleren met Microsoft OneNote, tot Google Bootcamps en van GDPR-wetgeving tot werken met Momento.

De keynotesessie wordt verzorgd door Ton van Rijn, oud-directeur van vier basisscholen. Ton is er van overtuigd dat we in plaats van "omgaan met verschillen", we de slag moeten willen maken naar "uitgaan van verschillen". Trendwatcher Rob Creemers spreekt over zijn originele, eigentijdse en multimediale visie op de toekomst. Op het Momento Plein staan vijf educatieve uitgevers om je alles te vertellen over de laatste ontwikkelingen van diverse lesmethoden. Op de Heutink ICT Dag kun je verwachten dat professionals én collega’s je meer inzicht geven hoe je verschillende ICT-tools en- hulpmiddelen kunt inzetten in het onderwijs.

Aanmelden Heutink ICT Dag Verslag 2016


SponsorenKennissessies

Je kunt deelnemen aan veel verschillende (interactieve) sessies

Iedere bezoeker kan op de Heutink ICT Dag deelnemen aan diverse kennissessies op het gebied van visie, content en organisatie. Van portfolioleren met Microsoft OneNote, tot Google Bootcamps en van leerlingen Mediawijs maken tot alle in & outs van de GDPR-wetgeving. Of je nu bovenschools bestuurder, schooldirecteur, ICT- coördinator of leerkracht bent, voor iedereen is er een passend programma samen te stellen!

Bekijk de kennissessiesPeter Sterk - dagvoorzitter

Peter Sterk is acteur, schrijver, producent en regisseur. Je kent hem waarschijnlijk van het kinderprogramma Het Klokhuis, waar hij meer dan 5 jaar diverse komische slapstick-sketches verzorgde. En misschien heb je hem ooit voorbij zien komen als hoofd Phishing Patrouille in de commercials voor veiligbankieren.nl.

Op de Heutink ICT dag kruipt Peter in de huid van ICT Security Officer die scholen helpt om de privacy & veiligheid binnen scholen te borgen. Hierin neemt hij zijn taken wel erg serieus…
Inschrijven

Je kunt je inschrijven door in te loggen met de inlogcodes die naar de school gestuurd zijn. Eenmaal ingelogd kun je jouw persoonlijke programma samenstellen. Je kunt hierbij kiezen uit 3 kennissessies en een bezoek aan de leveranciersmarkt. Daarnaast kun je indien gewenst nog 2 extra collega's inschrijven. Inlogcodes vergeten? Klik hier om via de mail een nieuwe inlog aan te vragen.

Inschrijven


Programma

09.00 - 09.30 Ontvangst
09.30 - 10.00 Plenaire opening
10.00 - 10.45 Keynotespreker Ton van Rijn
10.55 - 11.40 Kennissessie 1 en leveranciersmarkt
11.50 - 12.35 Kennissessie 2 en leveranciersmarkt
12.35 - 13.30 Lunch
13.40 - 14.25 Kennissessie 3 en leveranciersmarkt
14.35 - 15.20 Kennissessie 4 en leveranciersmarkt
15.30 - 16.15 Trendwatcher Rob Creemers
16.15 - 16.45 Afsluiting met Quiz
Leveranciersmarkt

Zoals elk jaar is er ook nu weer een leveranciersmarkt. Je kunt de leveranciersmarkt bezoeken door deze bij inschrijving te kiezen als een van de kennissessies. Je wordt dan maximaal bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes.


Keynote speakers


Ton van Rijn

Ton van Rijn is een man van de praktijk. Als oud directeur van vier basisscholen kent en herkent hij als geen ander de processen uit het onderwijs en die zich in het verandermanagement voordoen. Verder is Ton er van overtuigd, dat we i.p.v. ‘omgaan met verschillen’’ we de slag moeten willen maken naar ‘uitgaan van verschillen’. Alleen al dit verschil zal het onderwijs compleet doen veranderen.

Meer over Ton van RijnRob Creemers

Het duizelt de luisteraar als technologie-trendwatcher Rob Creemers het woord neemt. Hij zet in een moordend tempo trends op het gebied van ict en globalisering op een rijtje. Het beeld dat ontstaat is van een wereld waarin alles met alles verbonden is en waar we in staat zijn alle voor ons belangrijke ontwikkelingen op de voet te volgen en beïnvloeden. Rob Creemers is sinds 1980 actief in de it sector. In 1993 richtte hij het trendwatchkantoor TechnoTrends op. Sindsdien houdt hij als "trendwatcher" en marktanalist alle ontwikkelingen op het gebied van ict, energie, vergrijzing, globalisering en klimaat nauwlettend in de gaten.

Meer over Rob Creemers