In de media.gespot
“Heutink ICT denkt kritisch mee”
Gerjan Peeneman is naast zijn functie als directeur van kindcentrum Beatrix verantwoordelijk voor het bovenschoolse ITC-beleid van CKC Drenthe. Hij gebruikt Heutink ICT als sparringpartner voor zijn ideeën over ICT in het onderwijs.
12 november 2019
Nu via MOO: leren typen met TypeTopia
In een wereld waarin de computer steeds verder oprukt, mag je typevaardigheid rustig een 21st century skill noemen. Alleen al daarom omarmen wij als Heutink ICT de typcursussen van TypeTopia, de grootste online aanbieder van Nederland.
12 november 2019
Google op school? Zo houden we het veilig
In de Volkskrant van 1 november jongstleden stond een opvallend artikel over de rol van Google in het primair onderwijs. Diverse organisaties blijken zich zorgen te maken over de privacy van de vele leerlingen die elke dag met Google-software werken.
07 november 2019
Bezoek de Like2Share beurs ON TOUR van 25 t/m 29 nov. 2019
Wil jij in een dag afspraken met leveranciers en interessante keynote sprekers horen, dan is een bezoek aan Like2Share ON TOUR wat voor jou.
15 oktober 2019
Hoe haal je meer uit Microsoft 365?
Afgelopen woensdag 25 september was het tijd voor de informatiebijeenkomst 'Hoe kun je Microsoft 365 inzetten op school?', georganiseerd door APS IT-diensten in samenwerking met Heutink ICT.
30 september 2019
MOO Configuratieservice: direct aan de slag met je devices
Als je kiest voor de aanvullende MOO Configuratieservice, zorgen wij ervoor dat je nieuwe devices vóór levering compleet worden geconfigureerd. Dat scheelt jou veel tijd en gedoe. Je kunt direct met je devices aan de slag in de klas.
20 augustus 2019
Begin het schooljaar goed: 7 tips voor een vliegende start
Het nieuwe schooljaar komt eraan. Voor jou als leerkracht betekent dat werk aan de winkel, ook op ICT-gebied. Gebruiken jullie op school nog geen MOO? Ook dan is het interessant om alle tips door te nemen. Wij wensen je hoe dan ook een goed begin van het schooljaar!
20 augustus 2019
Wil jij nóg snellere en/of completere service? Dat kan!
Wil jij tegen een bescheiden vaste prijs per leerling per jaar verzekerd zijn van nóg snellere en/of completere service van Heutink ICT? Dan kun je je servicecontract (SLA) uitbreiden met diverse aanvullende contracten.
20 augustus 2019
Hoe je dankzij co-teaching meer uit je ICT-middelen haalt
Ontdek hoe onderwijsconsulent Bastiaan Kooij co-teaching inzet om ICT optimaal te laten werken voor jouw leerlingen, je teamcollega’s én je school.
20 augustus 2019
Chromebooks op nummer één, mede dankzij MOO
Chromebooks waren in 2018 het meest verkochte type device in het onderwijs. Hoe komt het dat Chromebooks zo snel op de eerste plek zijn gekomen?
09 juli 2019

Er zijn geen items gevonden.

Er zijn geen verdere mogelijkheden om je selectie te verfijnen.

Blijfup-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*
500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO 500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO
20 jaar ervaring in ICT 20 jaar ervaring in ICT
ICT-artikelen bestel je op heutink.nl ICT-artikelen bestel je op heutink.nl
Grootste assortiment Grootste assortiment
Werken en leren in de cloud met MOO Werken en leren in de cloud met MOO