ROC Nijmegen

Langdurige samenwerking tussen het ROC Nijmegen en Heutink ICT

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum. Op het ROC Nijmegen studeren ongeveer 6500 studenten en werken ongeveer 950 medewerkers. In 2006 opende ROC Nijmegen haar nieuwe locatie aan de Campusbaan. Sindsdien helpt Heutink ICT het ROC Nijmegen met het optimaliseren van de ICT-voorzieningen.

Na de opening van de locatie Campusbaan werd er niet optimaal gebruik gemaakt van de ICT voorzieningen. “Vanuit het bouwbestek is gezegd dat er digiborden moesten komen in het nieuwe pand”, vertelt Jos van de Hulsbeek, Contractmanager IT van het ROC Nijmegen. “Zonder enige visie of gedachte zijn er toen digiborden geleverd en opgehangen. Maar in de praktijk bleek niemand deze te gebruiken.” Het werd dus tijd om het roer om te gooien. Heutink ICT heeft toen de aanbesteding gegund gekregen en sindsdien werken beide partijen nauw samen.

Dat het ROC Nijmegen al ruim zes jaar samenwerkt met Heutink ICT is niet zonder reden. Van Daal: “Wanneer je als school een aanbesteding uitschrijft is het altijd lastig om een partij te kiezen. Je gaat namelijk met een partij in zee die je eigenlijk niet goed kent. Je kent alleen het product omdat je je daar in hebt verdiept. Gaandeweg de samenwerking merk je dan of de partij een meerwaarde biedt voor jou als onderwijsinstelling. En dat zit ‘m dan vooral in de oplossingen die zij bieden op het moment dat jij een oplossing zoekt. En op dat punt scoort Heutink ICT uitstekend”.

“Bij Heutink ICT is iedereen betrokken bij het proces en staan alle mensen achter het product wat ze verkopen.”
Jos van de Hulsbeek, Contractmanager IT ROC Nijmegen

Heutink ICT helpt het ROC Nijmegen met:

  • Levering Interactieve beamers met projectieborden
  • On-site technische inventarisatie
  • Service en support

Klik hier voor de volledige pdf

Heutink ICT is onderdeel van de Odin Groep