Technisch Instituut Sint-Michiel

Het nieuwe leren vraagt om nieuwe techniek

Het Technisch Instituut Sint-Michiel (TISM) in het Vlaamse Bree nam op 1 september 2016 een nieuw schoolgebouw in gebruik. Als onderdeel van het nieuwbouwproject investeerde de school ook in eigentijdse technologie om het onderwijs te ondersteunen. Zo werd Heutink ICT geselecteerd voor het leveren en installeren van onder meer projectieschermen met beamers, touchscreens en LED-schermen.

Luc Evens, technisch directeur van het TISM, is goed te spreken over de samenwerking met Heutink ICT: “We hadden daar te maken met zeer professionele mensen, ook in de binnendienst. Zeker op de cruciale momenten in het proces was het voor de IT’ers bij ons op school heel belangrijk dat ze echt op experts konden terugvallen. Een ander positief aspect was de manier waarop men ons heeft geïnformeerd en geadviseerd over de keuzemogelijkheden voor de bediening van de digitale schermen waarmee we informatie delen binnen de school. De mensen van Heutink hebben steeds goed geluisterd naar onze specifieke noden en hun best gedaan daar oplossingen voor te vinden.”

"Zeker op de cruciale momenten in het proces was het voor de IT-mensen bij ons op school heel belangrijk dat ze echt op experts konden terugvallen."
Luc Evens, technisch directeur bij Technisch Instituut Sint-Michiel

Heutink ICT hielp het Technisch Instituut Sint-Michiel met:

  • 50x projectiebord met Optoma W320USTi interactieve beamer
  • 3x Predia Pro 65 touchscreen op elektrische verrijdbare vloerlift
  • 12x LG Commercial Lite LED-scherm
  • 6x Schoolflits player voor LED-schermen
  • 10x Predia CAM-100 documentcamera
  • 3x Epson EB-1945 beamer met veel lichtopbrengst in de aula’s

Klik hier voor de volledige pdf

Heutink ICT is onderdeel van de Odin Groep