Home - Actueel - Nieuws - Mailadres Servicedesk
Deel deze pagina:

Mailadres Servicedesk

Uitgebreid onderzoek heeft ons doen inzien dat het aannemen en verwerken van aanvragen, storingen e.d. via het mailadres, servicedesk@heutink-ict.nl, een minder efficiënte manier van communiceren is dan via de onze online servicedesk. Daarom hebben wij besloten om per 01-01-2014 enkel nog meldingen via de online servicedesk aan te nemen. Berichten die vanaf 01-01-2014 naar het servicedesk e-mailadres worden verzonden zullen dan niet in behandeling worden genomen.

De online servicedesk biedt een groot voordeel ten opzichte van het communiceren via de mail. Zo kunt u:

  • De status van gedane meldingen ten aller tijden inzien en daar eventueel op reageren
  • Alle eerder gedane meldingen terugzien
  • Alle communicatie betreffende de melding in een overzicht terugzien.

Voor de servicedesk gelden uiteraard diezelfde voordelen, bovendien beschikken wij dan direct en overzichtelijk over de juiste contactgegevens. Hierdoor kunnen wij u nog sneller en efficiënter van een gepaste reactie voorzien.

Gebruik maken van de Online ServiceDesk

Indien u gebruik maakt van onze deklas.nu 3 oplossing, kunt u binnen MOO onder het tabblad ‘Servicedesk’ de volledige Online ServiceDesk terugvinden en eventueel nieuwe meldingen aanmaken. Maakt u geen gebruik van de deklas.nu 3, dan kunt u bij de servicedesk meer informatie vinden over de Online Servicedesk en tevens daar inloggegevens voor de Online Servicedesk aanvragen.

Wij hopen u voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u verder nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij deze uiteraard graag.

Media
  • mailadres-servicedesk-banner.jpg
  • mailadres-servicedesk-thumb.jpg
Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*
500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO 500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO
20 jaar ervaring in ICT 20 jaar ervaring in ICT
ICT-artikelen bestel je op heutink.nl ICT-artikelen bestel je op heutink.nl
Grootste assortiment Grootste assortiment
Werken en leren in de cloud met MOO Werken en leren in de cloud met MOO