Home - Actueel - Nieuws - Lancering One Two Print
Deel deze pagina:
Delen:

Lancering One Two Print

HP en de onderwijsbedrijven binnen de Odin Groep zijn een samenwerking aangegaan in de vorm van One Two Print: een complete printoplossing op maat voor het onderwijs. De beide partijen denken hiermee te voorzien in een uitgesproken behoefte. Tot op heden bestond er namelijk geen specifieke onderwijsgerichte oplossing op printgebied. Het contract waarmee de samenwerking werd bezegeld, werd ondertekend op 9 januari jongstleden. Op donderdag 16 januari is One Two Print officieel gepresenteerd tijdens de Terugkomdag van Heutink ICT, een van de onderwijsbedrijven binnen de Odin Groep.

One Two Print wordt in de markt gezet als een unieke oplossing die staat voor optimaal gebruikersgemak, heldere voorwaarden en een zeer scherpe prijsstelling. One Two Print wordt aangeboden in de vorm van drie pakketten (Print Basis, Print Plus en Print Extra), zodat elke school een keuze op maat kan maken.

Volgens Rogier Borggreve, directeur Onderwijs bij de Odin Groep, is het idee voor One Two Print niet uit de lucht komen vallen: “Wij kennen de onderwijspraktijk van dichtbij en hebben op een gegeven moment geconstateerd dat er veel klachten zijn op printgebied. Men vindt apparaten en software te ingewikkeld, contracten te onduidelijk en kosten te hoog. Daarom hebben wij besloten de markt te gaan verkennen, op zoek naar een geschikte partner om samen een oplossing voor dit vraagstuk te bieden. Zo kwamen we al snel bij HP terecht, een partij waarmee we al langer met veel succes samenwerken op het gebied van computerhardware.”

Bij HP had men ook al enige tijd de ambitie om het onderwijs op maat te bedienen met een speciale printoplossing, aldus Managed Print Specialist Robert van ’t Hof: “Daardoor konden we samen snel schakelen. Het resultaat is een volwaardige en zeer gebruiksvriendelijke printoplossing op maat voor het onderwijs. Naast de zekerheid van een hoge printkwaliteit en een lange levensduur bieden we met One Two Print heldere voorwaarden zonder kleine lettertjes. En zeker niet onbelangrijk: Je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Met One Two Print kunnen scholen tot wel 35 procent besparen op de printkosten.”

Over HP

HP creëert nieuwe mogelijkheden, met technologie die een positieve invloed heeft op mensen, bedrijven, de overheid en de samenleving. HP, het grootste technologiebedrijf ter wereld, biedt een portfolio met printers, personal computers, software, diensten en IT-infrastructuur om de problemen van klanten op te lossen. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ) is beschikbaar op www.hp.com.

Over de Odin Groep

De Odin Groep is met zeven gespecialiseerde bedrijven de grootste IT-organisatie van Oost-Nederland. Tot de genoemde bedrijven behoren drie gerenommeerde onderwijsspecialisten: Heutink ICT, Station to Station en Reinders ICT. Met de gebundelde krachten van deze zusterbedrijven is de Odin Groep marktleider voor het primair onderwijs in Nederland. Meer informatie vindt u op www.odin-groep.nl.

Media
  • lancering-one-two-print-thumb.jpg
  • lancering-one-two-print-banner.jpg
Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*