Home - Actueel - Nieuws - Schoolwebsite App live!
Deel deze pagina:

Schoolwebsite App live!

Al jaren lang is Schoolwebsite.nu de website-oplossing voor de centrale informatievoorziening van scholen richting ouders en andere betrokkenen. Een erg eenvoudig systeem dat helemaal is toegespitst op de wensen en behoeften van het onderwijs. 

Om ouders nog eenvoudiger en doeltreffender op de hoogte te houden van wat er op school gebeurt, ontwikkelden wij een slimme app voor iOS en Android. Met deze app kunnen ouders uw nieuws- en blogberichten, schoolgegevens, foto's, schoolagenda en Twitterfeed bekijken op hun smartphone of tablet. Bovendien kunnen ze direct in contact treden met de school. Kortom, een geweldig instrument om de ouderparticipatie te bevorderen!

De App is tot 1 februari GRATIS verkrijgbaar in de Appstore en Play Store. Daarna kost de App 89 cent. U kunt de App alleen gebruiken als uw school gebruikt maakt van Schoolwebsite.nu en de school het gebruik van de App geactiveerd heeft.

Klik hier voor meer informatie over de App

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*
500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO 500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO
20 jaar ervaring in ICT 20 jaar ervaring in ICT
ICT-artikelen bestel je op heutink.nl ICT-artikelen bestel je op heutink.nl
Grootste assortiment Grootste assortiment
Werken en leren in de cloud met MOO Werken en leren in de cloud met MOO