Home - Actueel - Nieuws - Shape the Future aanbod
Deel deze pagina:
Delen:

Shape the Future aanbod

Onlangs is er overeenstemming bereikt tussen Microsoft, SLBdiensten en APS IT-diensten aangaande het Shape the Future programma. Microsoft biedt middels dit programma onderwijsinstellingen in het basis- en voortgezet onderwijs in Nederland een niet te missen actie om apparaten met een voordelige basislicentie (OEM licentie**) van het Microsoft Windows besturingssysteem aan te schaffen.

Dit innovatieve programma heeft als doel om overheden te helpen met het investeren in technologie in het onderwijs. Uw voordeel wordt gerealiseerd doordat er een korting op het bij het device geïnstalleerde Microsoft Windows Operating System wordt gegeven. Het mag duidelijk zijn dat wij van Heutink ICT, als echte onderwijs ICT leverancier, deze actie van harte omarmen en aanbevelen!

Voordeliger nieuwe HP hardware op basis van Shape the Future aanschaffen, hoe werkt dat?

Inmiddels kunnen wij de eerste PC modellen van HP op basis van Shape the Future aanbieden. Vanaf vandaag kunnen deze voordelige "Shape the Future" modellen onder andere via onze webshop worden besteld. In geval van een aanvraag of bestelling zullen wij ervoor zorgen dat op de offerte en/of factuur duidelijk melding wordt gemaakt van het 'Shape the Future' aanbod!

De spelregels

Dit programma is bedoeld voor PO- en VO-scholen in Nederland die erkend en gesubsidieerd zijn door het Ministerie van OC.

  • Het betreft hardware aankopen van nieuwe devices met Windows 7 of Windows 8 pro
  • De aan te kopen devices moeten voor minstens 50% door de school gefinancierd worden
  • De aangekochte apparaten moeten worden gebruikt door leerlingen, leraren en/of medewerkers van de school
  • Meedoen met Shape the Future kan tot 1 mei 2015. Daarna zal de speciale en voordelige Shape the Future licentie voor Windows 7 en 8 niet meer beschikbaar zijn
Media
  • shape-the-future-aanbod-thumb.jpg
  • shape-the-future-aanbod-banner.jpg
Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*