Home - Actueel - Nieuws - Onze nieuwste oplossingen
Deel deze pagina:
Delen:

Onze nieuwste oplossingen

Dit jaar geen prominente plek voor Heutink ICT op de NOT in de Jaarbeurs in Utrecht. Maar wel een prominente plek voor onze oplossingen. Zoals MOO en Teach with a Touch.

Gratis kaarten

Komt u ook? Via Heutink ICT kunt u GRATIS kaarten bestellen voor de NOT. Klik op de onderstaande link, vul uw gegevens in en u krijgt een badge toegestuurd. We zien u daarna natuurlijk graag op de onderstaande stands om u persoonlijk te woord te taan.

Klik hier voor GRATIS kaarten

MOO live demo’s

Op de NOT wordt een geheel nieuwe versie van MOO gelanceerd. Deze nieuwe versie lost de belofte van MOO als startportaal voor het onderwijs volledig in. Op de MOO stand wordt elk half uur (vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur) een korte demo gehouden waarin niet alleen de nieuwste features maar met name ook de visie achter MOO wordt uitgelegd.

Reserveer nu een tijdslot op de NOT via uw accountmanager, of neem contact op met de afdeling Verkoop via 074 – 240 46 06 of verkoop@heutink-ict.nl

Teach with a Touch

Onder Teach with a Touch vatten we al onze interactieve leermiddelen samen. Dat zijn er inmiddels zoveel dat we ze presenteren op een aparte stand. Maak kennis met de volledige Predia line-up en slimme Teach with a Touch toolbar. U zult zien dat ze naadloos en draadloos met elkaar samenwerken. Bovendien lanceren we de nieuwe Predia Touch Pro en de handige 3-in-1 Predia Go!

Kom langs en ervaar Teach with a Touch zelf. En voor de snelle beslissers is er een NOT aanbieding: tot 1 maart 2015 krijgt u een Predia Touch Pro voor de prijs van een Predia Touch!

Meer weten? Neem contact op met uw accountmanager, of met de afdeling Verkoop via 074 – 240 46 06 of verkoop@heutink-ict.nl.  


Media
  • onze-nieuwste-oplossingen-not2015-banner.jpg
  • onze-nieuwste-oplossingen-not-thumb.jpg
Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*