Home - Actueel - Nieuws - Beste Reseller van het Jaar
Deel deze pagina:
Delen:

Beste Reseller van het Jaar

Heutink ICT, specialist in ICT-oplossingen voor het onderwijs, is door het Amerikaanse Ruckus Wireless uitgeroepen tot 2014 Best Reseller of the Year. De toekenning van deze award werd bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse Big Dog Conference van Ruckus Wireless, die dit jaar plaatsvond in Rome. Heutink ICT ontvangt de bekroning vanwege een groot aantal met Ruckus Wireless-oplossingen geboekte successen in Nederland.

Heutink ICT geniet al jaren de status van TopDog partner van Ruckus Wireless en heeft op tal van scholen in met name het primair onderwijs Smart Wi-Fi-oplossingen van het merk uitgerold. De aldus gerealiseerde draadloze netwerken worden door Heutink ICT aangeboden op basis van WaaS (Wi-Fi as a service). Heutink ICT werkt in dit verband nauw samen met de Nederlandse distributeur Alcadis, die tijdens dezelfde Big Dog Conference in Rome door Ruckus Wireless werd uitgeroepen tot 2014 Best Distributor of the Year. ‘Als Heutink ICT zijn we zeer vereerd dat we deze award in ontvangst hebben mogen nemen. Dit bewijst dat we met onze WaaS oplossing op de goede weg zijn en dat onze inzet, kennis en kunde wordt gewaardeerd. We hebben een krachtige en betaalbare WiFi-oplossing in handen die het onderwijs helpt om overal en altijd met elk device te kunnen leren binnen de school. Zo kan een school bijvoorbeeld probleemloos tablets inzetten. We hopen dat meer scholen de waarde van onze WaaS oplossing herkennen en daarmee volgend jaar deze award te prolongeren.’ aldus Robert Terhalle, die de prijs in ontvangst nam.

Bastiaan van Baren, Business Development Manager bij Alcadis, roemt met name Heutink’s kennis van de onderwijsmarkt: “Heutink ICT verdient deze award vanwege de bewezen expertise binnen de educatiemarkt en het vermogen om de Smart Wi-Fi-technologie te integreren in de eigen turn-key oplossing voor scholen. Hiermee wordt de Smart Wi-Fi-technologie van Ruckus Wireless daadkrachtig gepositioneerd binnen het onderwijs in Nederland. We zijn dan ook erg enthousiast over het succesvolle partnership tussen Heutink ICT, Alcadis en Ruckus Wireless voor de komende jaren.”

“Heutink ICT heeft deze award met name verdiend op grond van de eigen dienst Edu-Waas in combinatie met de Smart Wi-Fi-oplossingen van Ruckus Wireless. Mede dankzij de door Heutink ICT opgebouwde kennis en expertise rondom de Ruckus Wireless-oplossingen zal dit binnen afzienbare tijd resulteren in nog meer succes binnen de onderwijsmarkt”, aldus Fred Voogt, Regional Sales Manager Nederland bij Ruckus Wireless.

Over Alcadis

Alcadis is een innovatieve netwerkspecialist met een focus op breedband en draadloze connectiviteit. Het bedrijf is een waardevolle partner voor service providers, operators en een breed partnerkanaal. In samenwerking met partners ontwerpt, realiseert, beheert en onderhoudt Alcadis duurzame (private en publieke) netwerken die klaar zijn voor het leveren van geavanceerde services. www.alcadis.nl 

Over Ruckus Wireless

Ruckus Wireless is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Wi-Fi-apparatuur die dankzij gepatenteerde technologieën borg staat voor uitstekende dekking, betrouwbaarheid en gebruikersgemak. De Smart Wi-Fi-producten zijn ontwikkeld om snelle en betrouwbare in- en outdoor Wi-Fi-connectiviteit te bieden op de meest veeleisende locaties, voor veel gelijktijdige gebruikers. www.ruckuswireless.com

Media
  • beste-reseller-van-het-jaar-banner.jpg
  • beste-reseller-van-het-jaar-thumb.jpg
Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*