Home - Actueel - Nieuws - De webshop van Heutink ICT is verhuisd
Deel deze pagina:
Delen:

De webshop van Heutink ICT is verhuisd

Vanaf vandaag is de webshop van Heutink ICT beschikbaar op de nieuwe website van Heutink. Dat betekent dat u op heutink-ict.nl geen aparte webshop meer vindt, maar doorverwezen wordt naar de website van Heutink. Daar vindt u vanaf nu alle producten van Heutink. Heutink.nl is hét platform dat naast een complete webshop ook informeert en inspireert op het gebied van educatie en ontwikkeling.

Onze producten zijn opgenomen in de webshop van Heutink. Uw bestaande webshopgegevens van de Heutink ICT site zijn vanaf nu dus niet meer bruikbaar. U zult daarom een nieuw account aan moeten maken op Heutink.nl. Daarna kunt u alle producten - zoals u dat gewend bent - eenvoudig bestellen en zorgen wij voor de afhandeling. 

Voordelen

De nieuwe webshop brengt vele voordelen met zich mee:

  • Betere beveiliging door elke werknemer onder een eigen account te laten werken met een persoonlijk en sterk wachtwoord.
  • Doordat u vanaf nu bestellijsten heel eenvoudig kunt kopiëren en downloaden en in één keer kunt verzenden, werkt het plaatsen van een bestelling veel efficiënter.
  • De sterk verbeterde zoekfunctie maakt het gebruik van de nieuwe website gebruiksvriendelijker.
  • Op Heutink.nl vindt u onafhankelijk nieuws, blogs en achtergronden over tal van onderwerpen binnen uw vakgebied.
  • Alle informatie over onze concepten, diensten en producten op het gebied van ICT, trainingen en projectinrichting is verzameld op Heutink.nl. Voorheen moest u hiervoor verschillende websites bezoeken, nu vindt u alles op één plek.

Mocht u vragen hebben over de nieuwe webshop, neemt u dan gerust contact op met de Heutink Klantenservice.

Ga naar onze nieuwe webshop

Media
  • nieuwe-site.jpg
  • nieuwe-site-groot.jpg
Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*