Home - Actueel - Nieuws - Heutink ICT is Microsoft Authorized Device Reseller
Deel deze pagina:
Delen:

Heutink ICT is Microsoft Authorized Device Reseller

Vanaf heden mag Heutink ICT zich officieel Microsoft Authorized Device Reseller (ADR) noemen. Met deze status heeft Microsoft bevestigd dat de kennis, ervaring, interesse en passie van Heutink ICT voor de Microsoft Surface technologie niet onopgemerkt is gebleven. Door de partnerstatus is Heutink ICT in staat om haar onderwijs optimaal te bedienen, adviseren en ondersteunen als het gaat om Microsoft Surface devices.

Om de reseller-status te krijgen moet voldaan worden aan een aantal eisen. Zo moet een partij ruime ervaring hebben in de verkoop van hardware en beschikken over een gedegen en ervaren verkoopteam. Microsoft Nederland wil het marktbereik en het marktaandeel van Surface verder laten groeien en zag in Heutink ICT een geschikte partner.

Door de status heeft Heutink ICT toegang tot een aantal opties voor technische en commerciële ondersteuning. Niet alleen Heutink ICT, maar vooral onze klanten hebben hier baat bij. Met de status kan Heutink ICT de klant optimaal bedienen tijdens een Microsoft Surface project. Bovendien is de klant sneller op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zijn de lijntjes een stuk korter. Zo kan er snel geschakeld worden wanneer nodig.

Wilt u meer informatie over Microsoft Surface, dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze adviseurs.

Media
  • ADR_thumb.jpg
  • ADR.jpg
Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*