Home - Actueel - Nieuws - Heutink ICT aanwezig op de Like to Share on Tour beurs
Deel deze pagina:
Delen:

Heutink ICT aanwezig op de Like to Share on Tour beurs

Heutink ICT is dit jaar opnieuw vertegenwoordigd op de Like to Share on Tour beurs. Dit jaar zullen we op 3 oktober in Rotterdam aanwezig zijn, op woensdag 5 oktober in Eindhoven en sluiten we de week af op vrijdag 7 oktober in Drachten.

De Like to Share on Tour beurs is een beurs over de impact van technologie op onderwijs en het vervolg op de succesvolle reeks ‘Leren met Tablets’. Vorig jaar bezochten meer dan 500 onderwijsprofessionals de bijeenkomsten. Heeft u de ‘21st Century Skills’ in uw schoolplan staan? Dan moet u deze beurs zeker bezoeken! Als deelnemer krijgt u een persoonlijk programma, op maat gesneden voor de specifieke uitdagingen van uw school. Alle belangrijke thema’s komen aan bod:

  • Leren met Tablets
  • Gepersonaliseerd Leren
  • Leren en Werken in de Cloud
  • Innovatief Lesmateriaal
  • Code & Computational Thinking

De dag is ingedeeld in blokken van 20 minuten. Heutink ICT spreekt direct ná de lunchpauze. Daarnaast volgt u workshops en presentaties, en is er gelegenheid om de beursvloer te bezoeken. Heutink ICT staat met een aantal statafels op de beursvloer waar we graag al uw vragen beantwoorden en informeren over de mogelijkheden.

Inschrijven

De kosten zijn € 75,- per deelnemer (mits u voor een onderwijsinstelling werkt). Hierbij is koffie en thee gedurende de hele dag inbegrepen, evenals een lunch. Wanneer u zich vóór 9 juli inschrijft, mag u gratis een collega meenemen. Twee voor de prijs van één dus!

Met informatie over de beurs en inschrijven kan op www.liketoshareontour.nl.

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*