Home - Actueel - Nieuws - Heutink ICT wint aanbesteding Almeerse Scholen Groep
Deel deze pagina:
Delen:

Heutink ICT wint aanbesteding Almeerse Scholen Groep

In een aanbesteding die was uitgeschreven door de Almeerse Scholen Groep (ASG) heeft Heutink ICT op 2 november 2016 het kavel interactieve leermiddelen gegund gekregen. Het gaat om touchscreens voor alle 50 scholen die tot ASG behoren. De initiële levering omvat 150 stuks; de verwachting is dat dit aantal de komende jaren kan oplopen tot 800 à 900.

De Almeerse Scholen Groep (ASG) is het onderwijsbestuur van 42 basisscholen en acht scholen in het voortgezet onderwijs in Almere. De aanbesteding vond plaats op basis van EMVI (economisch meest voordelige inschrijving). Wij werden uit meerdere inschrijvers geselecteerd vanwege de geboden combinatie van prijs en kwaliteit. Het contract met ASG heeft een looptijd van drie jaar, met een mogelijke eenmalige verlenging van een jaar.

De touchscreens die we zullen leveren, zijn van ons eigen merk Predia. Het gaat om touchscreens in verschillende formaten, van 55 tot 86 inch, zowel verrijdbaar als in vaste opstellingen. Het ASG-bestuur heeft zorgvuldig een bestellijst samengesteld waaruit elke school zelf kan kiezen. Zo is elke school verzekerd van een levering die precies past bij de behoefte en mogelijkheden. Ook een SLA met een (conform de wens van ASG) hoge servicegraad is onderdeel van het contract.

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*