Home - Actueel - Nieuws - Predia introduceert nieuwe online whiteboard software
Deel deze pagina:

Predia introduceert nieuwe online whiteboard software

Predia, de huismerklijn van Heutink ICT, levert vanaf nu bij alle touchscreens en digiborden de nieuwe online whiteboard software Predia Qloud. Het is de eerste online whiteboard software die op alle schermen, tablets, interactieve beamers en andere systemen werkt.

Predia Qloud is simpel te gebruiken en wordt niet overspoeld met onnodige functies. Het grote voordeel van Predia Qloud is dat de software op alle devices werkt. Daarnaast is de gecreëerde content altijd online beschikbaar. Je kunt dus op elk moment van de dag en op elke plek je lessen en presentaties inzien en aanpassen.

Predia Qloud bestaat uit twee versies: Qloud Basis en Qloud Premium. Qloud Basic wordt gratis meegeleverd met elk Predia interactief scherm. Beschikt u reeds over een Predia Touchscreen of HD Board? Dan kunt u nu gratis een Qloud Basic licentie aanvragen. De betaalde Premium versie van de software bevat veel aanvullende onderwijskundige tools en de mogelijkheid om lessen die reeds gemaakt zijn in andere digibord software over te zetten.

Benieuwd naar de werking van Predia Qloud? U kunt nu geheel vrijblijvend de Premium versie 90 dagen uitproberen. Na 90 dagen stopt de licentie automatisch. Wilt u de nieuwe software van Predia Qloud bekijken? Ga dan naar onze vernieuwde website

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*
500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO 500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO
20 jaar ervaring in ICT 20 jaar ervaring in ICT
ICT-artikelen bestel je op heutink.nl ICT-artikelen bestel je op heutink.nl
Grootste assortiment Grootste assortiment
Werken en leren in de cloud met MOO Werken en leren in de cloud met MOO