Home - Actueel - Nieuws - Heutink ICT organiseert de Regionale Informatie Dagen
Deel deze pagina:
Delen:

Heutink ICT organiseert de Regionale Informatie Dagen

Heutink ICT komt naar je toe! Dit jaar worden wederom de Regionale Informatie Dagen georganiseerd. Tijdens deze middagen vertellen wij u over onze nieuwe mogelijkheden van ICT op scholen. We praten u bij over onze visie op digitalisering in het onderwijs en over MOO, onze digitale leer-en werkomgeving.

De Regionale Informatie Dagen bestaan uit zeven dagen verspreid door heel Nederland. Met twee hoofdsessies en vier keuzesessies heeft u de mogelijkheid om zelf uw programma samen te stellen. De eerste sessie gaat over ‘De visie van Heutink ICT op digitalisering in het onderwijs’. Hierin vertellen wij u over de vele nieuwe ontwikkelingen in het onderwijs en hoe uw school deze nieuwe vormen van ICT kunt integreren. In de tweede sessie vertellen wij u over MOO, de digitale leer-en werkomgeving van de toekomst. We nemen u mee in de visie achter MOO en zijn unieke kenmerken.

Na de hoofdsessies kunt u kiezen uit vier verschillende keuzesessies: Online communiceren met SchoolWapps, MOO met G Suite for Education & Chromebooks, MOO met Office 365 Education en device management en Programmeren in de klas.

Bekijk het volledige programma, data en locaties op deze pagina. Ook kunt u zich op deze pagina inschrijven voor de Regionale Informatie Dagen.

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*