Home - Actueel - Nieuws - Al 1000 scholen profiteren van stabiele WiFi dankzij Ruckus Wireless
Deel deze pagina:
Delen:

Al 1000 scholen profiteren van stabiele WiFi dankzij Ruckus Wireless

Steeds meer mobiele devices doen hun intrede op primaire scholen. Een goede én snelle WiFi-verbinding is daarbij essentieel. Heutink ICT heeft een krachtige en betaalbare WiFi-oplossing in handen die het onderwijs helpt om overal en altijd met elk device te kunnen leren: Ruckus Wireless. Inmiddels hebben al 1000 scholen succesvol Ruckus geïmplementeerd!

Heutink ICT biedt de Ruckus-oplossing aan op basis van WaaS (Wireless as a Service). Zo hoeft u maar minimaal te investeren om een maximaal presterend draadloos netwerk in huis te halen. Daarnaast werkt Ruckus met Beamflex+ technologie dat zorgt voor een optimaal bereik en de hoogst mogelijke internetsnelheid. Dit systeem scant voortdurend de omgeving af en kiest een ideale weg te kiezen waarbij storingsbronnen worden 'ontweken'.

Inruilactie

Profiteer nu van de inruilactie en ontvang €75 korting op een nieuw accesspoint. Als u nu uw huidige accesspoint inruilt, krijgt u deze korting op een nieuwe Ruckus Flexzone R510 accesspoint. Alle merken accesspoints kunnen worden ingeruild tijdens deze actie. Deze actie geldt alleen voor klanten van Heutink ICT.

WiFi-scan

Wilt u ook de allerslimste WiFi-oplossing op school? Neem dan nu contact met ons op voor een grondige WiFi-scan. Wij inventariseren uw huidige situatie en komen met een voorstel op maat. Maximale prestaties met een minimale investering!

Media
  • Ruckus_nieuws.jpg
  • Ruckus_og.jpg
Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*