Home - Actueel - Nieuws - Heutink ICT wint aanbesteding Respont
Deel deze pagina:
Delen:

Heutink ICT wint aanbesteding Respont

Heutink ICT heeft de aanbesteding gegund gekregen die Stichting Respont in november 2016 heeft uitgeschreven. Bij de stichting gaat Heutink ICT een stabiele ICT-omgeving realiseren met onder andere nieuwe werkplekken, migratie naar Office365 en een Sharepoint portaal. Daarnaast gaat Heutink ICT een didactische rol vervullen met het verbeteren van de vaardigheden van de medewerkers met het DNA-model.

Heutink ICT levert bij Respont onder andere de volgende producten en diensten: MOO devicebeheer, een Sharepoint portaal als startpunt voor het onderwijs waarin MOO geïntegreerd zit voor onderwijsinhoudelijke content. Daarnaast wordt Respont ondersteund met het verbeteren van de vaardigheden van de medewerkers met haar DNA model. Dit model zal als maatwerk per schoollocatie worden toegepast door het training- en adviesteam van Heutink ICT.

Respont verzorgt onderwijs aan leerlingen die voor bepaalde of onbepaalde tijd zijn aangewezen op orthopedagogische en/of orthodidactische hulp in de provincie Zeeland. De organisatie heeft 13 scholen in drie regio’s namelijk Bevelanden/Tholen, Walcheren en Zeeuws-Vlaanderen. Onder Respont vallen vier speciale scholen voor basisonderwijs, drie scholen voor praktijkonderwijs en zes scholen voor speciaal voortgezet onderwijs.

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*