Home - Actueel - Nieuws - Enschedese Schoolvereniging kiest voor oplossingen van Heutink ICT
Deel deze pagina:
Delen:

Enschedese Schoolvereniging kiest voor oplossingen van Heutink ICT

Heutink ICT voorziet de Enschedese Schoolvereniging (ESV) van een geheel nieuwe ICT-omgeving. Naast een vernieuwde infrastructuur en de implementatie van MOO, de digitale leer-en werkomgeving van Heutink ICT, wordt ook alle hardware vernieuwd.

ESV kiest voor Heutink ICT vanwege de visie, producten en mogelijkheden die wij bieden voor het lerende kind. Onder andere MOO en het device- en infrabeheer van Heutink ICT worden uitgerold bij de vereniging. Eerder koos de school al voor onze touchscreens. Ook voor de levering van hardware zal Heutink ICT over de volle breedte worden ingezet. Met deze oplossingen wil ESV een grote stap voorwaarts maken in de integratie van ICT in het onderwijs.

Naast vernieuwde, vaste werkplekken gaat ESV werken met nieuwe chromebooks en de Chrome Management Console waarmee de chromebooks beheerd kunnen worden. ESV heeft een langdurig contract met Heutink ICT afgesloten en waarborgt daarmee de digitalisering van hun onderwijs op de lange termijn.

De Enschedese Schoolvereniging is de enige zelfstandige school in Enschede en staat open voor leerlingen van iedere levensbeschouwelijke achtergrond. De ESV draagt bij aan de ontwikkeling van ieder kind door het respectvol te laten kennismaken met de grote religieuze stromingen en verschillende visies op de samenleving.

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*