Delen:

Save the date!

Na de zomer staan er weer tal van inspirerende events op de agenda. Van twee evenementen kunnen we alvast verklappen wanneer ze zijn: De Google inspiratiedag en de Heutink ICT dag. Blok 4 oktober en 24 januari dus in uw agenda!

Google inspiratiedag

Woensdag 4 oktober 2017 - Amsterdam

Benieuwd hoe Chromebooks, G Suite en Google Classroom het onderwijs verrijken? Wilt u weten hoe G Suite naast een bovenschools SharePoint of Office 365-omgeving kan worden ingezet? Of benieuwd naar verhalen van scholen of stichtingen? Kom dan naar de Google Inspiratiedag op het Google hoofdkantoor! Op deze dag leert u wat G Suite & Chromebooks binnen en buiten de klas voor uw onderwijs kunnen betekenen en kunt u Google Classroom en Chromebooks hands-on ervaren in een reële onderwijscontext.

Heutink ICT dag

Woensdag 24 januari

Voor ICT-coördinatoren, directeuren en de ICT-minded leerkracht!

Deze elfde editie van de ICT Dag staat bol van inhoud en inspiratie op gebied van digitalisering al zorgt een stukje cabaret ook nu weer voor de nodige afwisseling. Tijdens deze dag leert u alles over de mogelijkheden van ICT om onderwijs op maat te bieden, over programmeren in de klas, Momento en over de rol van ICT in de toekomst. Locatie en details volgen later.

Na de vakantie volgt voor beide evenementen het programma en de mogelijkheid om in te schrijven.

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*