Home - Actueel - Nieuws - Heutink ICT wordt ICT-partner van Stopoz
Deel deze pagina:
Delen:

Heutink ICT wordt ICT-partner van Stopoz

Via een onderhandse aanbesteding is Heutink ICT gekozen als nieuwe strategisch ICT-partner van Stopoz. Op donderdag 27 juli is de overeenkomst getekend voor het beheer en onderhoud van de ICT-infrastructuur van de zelfstandige stichting in de regio Zuid-Kennemerland.

Aanleiding voor het uitschrijven van de aanbesteding was de behoefte om een grote stap voorwaarts te zetten in de integratie van ICT in het onderwijs. Stopoz gaat gebruik maken van MOO Infrabeheer, MOO Devicebeheer en de digitale leer-en werkomgeving van MOO. Hiermee krijgt de stichting de beschikking over een flexibel platform dat device-, content- en platformonafhankelijk is.

Naast de veelzijdige oplossing van MOO gaat Heutink ICT voor circa 220 werkplekken Microsoft Office 365 inrichten. Tevens zal de Wireless as a Service-oplossing (WaaS) op basis van Ruckus worden uitgerold op acht locaties van Stopoz. Na de vakantie implementeert Heutink ICT ook de Microsoft Sharepoint omgeving. Stichting Openbaar Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland (Stopoz) vormt het bestuur van negen scholen in de gemeenten Bloemendaal, Heemstede, Zandvoort, Haarlemmerliede en Spaarnwoude.

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*