Home - Actueel - Nieuws - Vijf jaar volledige garantie op alle Predia Touch Pro modellen
Deel deze pagina:
Delen:

Vijf jaar volledige garantie op alle Predia Touch Pro modellen

Heutink ICT wijzigt vanaf 1 september 2017 de standaard garantie op alle Predia Touch Pro modellen. De garantie op de interactieve touchscreens is gewijzigd van drie naar vijf jaar en geldt voor alle onderdelen van de touchscreens inclusief panel. Daarnaast zijn de prijzen van diverse modellen verlaagd.

Alle Touch Pro modellen zijn door de strenge controles van een gerenommeerd Duits testinstituut gekomen en kennen bovendien het laagste uitvalpercentage in de markt. Zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en zijn wij overtuigd dat we vijf jaar garantie kunnen geven op alle Predia Touch Pro modellen. De garantie is geldig vanaf 1 september 2017 bij alle nieuw uit te leveren modellen.

Naast de vijf jaar garantie heeft onze Predia Touch Pro line-up ook een prijsverlaging gekregen. Benieuwd naar de modellen en prijzen? Bezoek onze webshop of neem contact op met de afdeling verkoop op telefoonnummer 074 240 4606.

Predia Touch Pro is leading in duurzame LED touchscreens. Met een strak design, een ultrakorte reactietijd en de uitgebreide online whiteboard software is de Predia Touch Pro het ultieme interactieve touchscreen van nu! De Predia Touch Pro kent twee verschillende modellen: Full HD en Ultra HD.

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*