Home - Actueel - Nieuws - Heutink ICT aanwezig op de Like to Share on Tour beurs
Deel deze pagina:
Delen:

Heutink ICT aanwezig op de Like to Share on Tour beurs

Heutink ICT is wederom aanwezig op de Like to Share on Tour beurs. Like to Share ON TOUR is een beurs over de impact van technologie op onderwijs en het vervolg op de succesvolle reeks ‘Leren met Tablets’. Benieuwd naar de nieuwe Momento-omgeving, MOO 2.0 of onze devices? Ontmoet ons op de beurs!

De tour bestaat uit 5 kleinschalige regiobijeenkomsten in één week, waarop u de belangrijkste aanbieders op het gebied van ICT voor het onderwijs ontmoet. Wij zijn aanwezig op 9 oktober (Rotterdam), 10 oktober (Utrecht), 11 oktober (Eindhoven), 12 oktober (Apeldoorn) en 13 oktober in Drachten. Als deelnemer krijgt u een persoonlijk programma, op maat gesneden voor de specifieke uitdagingen van uw school. Alle urgente thema’s komen aan bod:

  • Leren met tablets
  • Digitaal & adaptief lesmateriaal
  • Leren en werken in de cloud
  • ICT in bedrijfsvoering
  • Code & Computational Thinking

De dag is ingedeeld in blokken van 20 minuten. Heutink ICT geeft 's ochtends een workshop. Onder meer komen Momento, MOO 2.0 en onze devices aan bod. Daarnaast is er gelegenheid om de beursvloer te bezoeken. Heutink ICT staat met een aantal statafels op de beursvloer waar we graag al uw vragen beantwoorden en informeren over de mogelijkheden.

Aanmelden

Deelname aan een bijeenkomst kost €75 excl. BTW per persoon. Bij de prijs voor deelname is koffie, thee en lunch inbegrepen. Meer informatie is te vinden op www.liketoshareontour.nl

Heutink ICT stelt gratis kaarten beschikbaar voor haar klanten. Interesse in deze kaarten? Neem contact met ons op.

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*