Home - Actueel - Nieuws - Salomo kiest voor Heutink ICT
Deel deze pagina:
Delen:

Salomo kiest voor Heutink ICT

Stichting Salomo vormt het schoolbestuur van 17 scholen voor primair onderwijs (basisonderwijs) en 1 afdeling voor internationaal onderwijs, in totaal zijn deze scholen verantwoordelijk voor het onderwijs aan zo’n 5.000 leerlingen in de regio Zuid-Kennemerland.

In het strategisch beleid van Salomo staat het kind centraal. Hierbij is voor ICT het uitgangspunt dat goed onderwijskundig gebruik van ICT in het onderwijs kinderen uitdaagt en ruimte biedt aan meer differentiatie.

Salomo streeft naar het gebruik van nieuwe technologieën binnen het onderwijs en werkt daarom toe naar een cloud-based elektronische leer- en werkomgeving.

Middels een aanbestedingstraject zocht Salomo een partner voor het leveren van ICT diensten en producten voor de komende jaren.

Heutink ICT kwam in deze aanbesteding overtuigend als beste naar voren en inmiddels is een contract met Salomo gesloten voor de komende jaren. Hiermee gaan zij een intensief partnerschap aan ten aanzien van het beheer van de ICT omgeving, het leveren van hardware- en optioneel netwerkcomponenten en het bieden van service en ondersteuning voor de eindgebruikers.

De keuze viel op Heutink ICT vanwege de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Heutink ICT biedt met MOO (Mijn Omgeving Online) een totaalpakket aan diensten en producten voor een digitale leer-en werkomgeving, inclusief MOO Devicebeheer en MOO Infrabeheer. Daarnaast levert Heutink ICT alle noodzakelijke (netwerk)hardware om gebruikers te ondersteunen en bedienen.

MOO kent inmiddels meer dan 400.000 gebruikers in het primair onderwijs.

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*