Home - Actueel - Nieuws - Word jij het nieuwe gezicht van dit team?
Deel deze pagina:
Delen:

Word jij het nieuwe gezicht van dit team?

Ben jij onderwijsprofessional en geïnteresseerd in consultancy op het gebied van onderwijs en ICT? Dit is je kans! Kom naar de kennismakingsmiddag en wie weet word jij onze nieuwe trainer of adviseur op het gebied van onderwijs en ICT.

Heutink ICT heeft een concrete vacature openstaan en komt graag in contact met onderwijsprofessionals die kennis hebben van ICT-toepassingen in het onderwijs. Daarom organiseren wij een kennismakingsmiddag op 27 oktober. Tijdens deze middag kom je in contact met onze ervaren consulenten en kom je erachter of jij geschikt bent voor een nieuwe stap als onderwijsconsulent. Door de groeiende vraag bij onze klanten komen wij graag in contact met onderwijsprofessionals die ons team mogelijk kunnen versterken. Naast de concrete vacature die open staat, willen we ook anticiperen op de ingezette groei van ons bedrijf.

Op vrijdag 27 oktober organiseren wij een carrièremiddag van 13:00 tot 17:00 uur. Je kunt dan kennismaken met ons team en met elkaar in gesprek gaan over het vak. Tevens heb je een speeddate met één van onze consulenten over je kwaliteiten, drijfveren en ideeën over jouw carrière.

Bekijk hier meer informatie en meld je aan voor de inspiratiemiddag en upload je CV en motivatie vóór maandag 16 oktober.

Media
  • kennismakingsdag_og.jpg
Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*