Home - Actueel - Nieuws - Deklas.nu wordt MOO
Deel deze pagina:
Delen:

Deklas.nu wordt MOO

MOO, onze persoonlijke digitale leer- en werkomgeving, kent al meer dan 450.000 gebruikers en is volop in beweging. Vanaf nu geeft MOO ook invulling aan infrastructuur- en device beheer. Heutink ICT koppelt MOO met allerlei platformen als Google, Office 365, Sharepoint en MDM (Mobile Device Management) tools. Uiteraard inclusief service & support. Daarmee vervangt MOO langzaam maar zeker deklas.nu. MOO kan voor elk type onderwijs op maat ingezet worden en de digitalisering in het onderwijs maximaal faciliteren. Device-, content- en platformonafhankelijk. Lokaal én in de cloud.

Door de verschuiving van content, applicaties en functionaliteiten naar het internet, de cloud dus, sluit deklas.nu in haar huidige vorm niet meer helemaal aan bij de ongekende mogelijkheden, die werken in de cloud met zich meebrengen. Daarom hebben we per 1 augustus 2017 enkele vernieuwde infra- en device diensten in ons assortiment opgenomen die het ‘oude’ deklas.nu aanvullen of zelfs vervangen. Die diensten zijn opgenomen in MOO, waardoor MOO meer is dan alleen een digitale online leer- en werkomgeving. MOO staat voor de organisatie van uw ICT omgeving.

Ik heb deklas.nu? Wat nu?

Geen probleem. Er verandert niets als je tevreden bent met je huidige situatie. Deklas.nu blijven we voorlopig nog gewoon ondersteunen en updaten. Er worden echter geen nieuwe functionaliteiten meer ontwikkeld in deklas.nu. Dit doen we vanaf nu alleen nog in MOO. Wil je op school gebruik maken van de nieuwste ICT mogelijkheden, werken in de cloud of is je deklas.nu server afgeschreven? Neem dan contact op met je verkoopadviseur om een overstap naar het nieuwe MOO model te bespreken.

Wil je meer informatie over MOO? Bekijk dan onze gloednieuwe website. Daar vind je onder andere de nieuwe features van MOO, de verschillen tussen MOO en de klas.nu en een handig stappenschema waarin je ziet welke rol MOO speelt bij digitalisering in het onderwijs.

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*