Home - Actueel - Nieuws - MOO Inlogassistent, laat leerlingen veilig inloggen met plaatjes
Deel deze pagina:
Delen:

MOO Inlogassistent, laat leerlingen veilig inloggen met plaatjes

Vanaf 9 december 2017 is de MOO Inlogassistent beschikbaar. Elke leerling met een Chromebook of een iPad kan dan veilig en zelfstandig inloggen in de digitale leer- en werkomgeving van MOO. Met de optie voor plaatjeswachtwoord kunnen ook kinderen uit de onderbouw makkelijk inloggen.

 

Hoe makkelijk kunnen kinderen zelf inloggen met plaatjes?

Leerlingen kunnen snel en zelfstandig inloggen

Omdat je met MOO vanuit de cloud werkt maakt het niet uit met welk (mobiele) device je gaat werken. Buiten het netwerk van school log je in met een gebruikersnaam en wachtwoord. Binnen het schoolnetwerk kunnen kinderen inloggen met plaatjes. Een kind kiest bij het inloggen het icoon van zijn groep en vervolgens het plaatje met zijn eigen foto of naam. Vervolgens krijgt de leerling met zijn eigen wachtwoord toegang tot alle (educatieve) digitale content van de school. Heutink ICT heeft in MOO alle apps en toepassingen (zoals Basispoort, Google for Education, Office 365, opdrachtenmodule, etc.) aan elkaar verbonden en gekoppeld. Optioneel kun je ook nog kiezen om de allerjongsten in te laten loggen met een plaatjes login. Iedereen heeft op school heeft maar 1 gebruikersnaam en 1 wachtwoord nodig. Kom je er niet uit? Dan kan onze servicedesk je assisteren.

MOO Inlogassistent bij jou op school?

Inloggen met de MOO Inlogassistent is zo veilig dat deze inlogmethode voldoet aan de GDPR-richtlijnen. Heeft de school MOO en werken jullie op mobiele devices? Check onderstaande video of bekijk op onze servicepagina hoe je de MOO Inlogassistent kunt instellen.

Wil je weten of je bij jou op school alle kinderen ook zelfstandig kan laten inloggen met deze handige tool? Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs. 

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*