Home - Actueel - Nieuws - Nieuwe data voor de Heutink ICT Google Bootcamps
Deel deze pagina:
Delen:

Nieuwe data voor de Heutink ICT Google Bootcamps

Leer werken en leren in de cloud met Google for Education; een gratis cloud-gebaseerd softwarepakket met gebruiksvriendelijke tools om leerlingen overal op elk moment en op elk device bij het onderwijs te betrekken. Met de Heutink ICT Bootcamps leer je snel hoe je deze Google-tools praktisch in de les kunt inzetten.

Train jezelf tot Google-gecertificeerd docent

In de Heutink ICT Google Bootcamp leer je in drie dagdelen alles wat je nodig hebt om Google Gecertificeerd Docent Niveau 1 of 2 te worden. Je gaat aan de slag met verschillende tools zoals Google Classroom. De bootcamps zijn zo opgebouwd dat je tussen én na de bijeenkomsten de tools direct kunt inzetten in je les. De Heutink ICT Google Bootcamp bestaat uit 3 aparte sessies en wordt afgesloten met het online examen voor Google Gecertificeerd Docent Niveau 1 of 2.

Wat leer je van onze Google Certified Trainers in de bootcamps?

  • Je verkent de mogelijkheden van een papierloos klaslokaal
  • Het beschikbaar maken van digitaal lesmateriaal
  • De samenwerking te bevorderen tussen leerlingen
  • Het organiseren van peer-feedback
  • En nog veel meer!

Kom maar op!

Wil je weten hoe je in jouw lessen Google-tools kunt inzetten? Doe dan de Heutink ICT Google Bootcamp. Je kunt je zowel opgeven als individuele deelnemer als deelnemen met je school of stichting. Klik hier voor data en/of je aan te melden.

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*