Home - Actueel - Nieuws - Attendiz kiest voor Heutink ICT
Deel deze pagina:
Delen:

Attendiz kiest voor Heutink ICT

Heutink ICT gaat devices en Predia touchscreens leveren bij stichting Attendiz. De ICT-leverancier heeft de aanbesteding gewonnen die Attendiz uitschreef. De keuze voor één ICT-leverancier die zowel A-merken levert als ondersteuning biedt, gaf de doorslag.

De wens van Attendiz was om devices en touchscreens af te nemen bij één leverancier. Daarnaast wilde Attendiz graag een ICT-leverancier die hardware van meerdere A-merken kon voorzien. Zo heeft de stichting keuzevrijheid en kan het zelf kiezen welke devices en leermiddelen het aanschaft. Middels een aanbestedingstraject is Attendiz terechtgekomen bij Heutink ICT. Laatstgenoemde gaat onder andere Predia touchscreens, desktopcomputers, laptops en Chromebooks leveren.

Keuze voor kwaliteit

De doelstelling van Attendiz is om kwalitatief hoogwaardige ICT-hardware en audiovisuele middelen aan te schaffen en één aanspreekpunt te hebben voor zowel de verkoop als de ondersteuning. Stichting Attendiz heeft een overeenkomst getekend voor een maximale looptijd van vier jaar.

Stage bij Odin Groep

Naast de levering van devices en Predia touchscreens lopen leerlingen van Attendiz stage bij Odin Groep, waar Heutink ICT onderdeel van is. Dit traject past helemaal in het plaatje van maatschappelijk duurzaam ondernemen waar zowel Heutink ICT, Attendiz en Odin Groep voor staan. Stagiairs doen onder andere werkervaring op bij de in-, op- en uitslag van goederen en het configureren van devices.

Over Attendiz:

Attendiz heeft scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs in de regio Twente. Zij geven onderwijs aan ongeveer 1800 leerlingen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar. Attendiz verzorgt onderwijs op ruim 20 locaties en 12 scholen in Twente, voornamelijk Enschede, Hengelo en Almelo. Attendiz is gespecialiseerd in onderwijs en begeleiding aan leerlingen met:

  • Een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en/of een chronische ziekte
  • Een psychiatrische, psychische en/of gedragsstoornis
Bij Attendiz vinden deze leerlingen een veilige plek en ontwikkelen zij een stevige basis voor hun toekomst.
Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*