Home - Actueel - Nieuws - Meld je aan voor de post-hbo opleiding ICT-coach
Deel deze pagina:
Delen:

Meld je aan voor de post-hbo opleiding ICT-coach

Volgend schooljaar gaat het jaar worden waarin ICT binnen jouw school een serieuze plek krijgt in het onderwijs. Helemaal als je de post-hbo opleiding ICT-coaches bij ons volgt. Hierin werk je in één schooljaar toe naar een ontwikkelplan met activiteiten die je meteen in praktijk (dus in jouw school) toepast. En jij bepaalt samen met jouw team de focus hiervan, of het nou gaat om het opzetten van een leerlijn programmeren, een ICT-beleidsplan of digitaal toetsen.

Waarom kies je voor de post-hbo opleiding ICT-coach?

  • Hou relevante ICT-kennis up-to-date
  • Focus op zowel persoonlijke ontwikkeling als schoolontwikkeling
  • Praktijkgericht, en vooral op je eigen praktijk
  • Actueel en sluit aan op laatste ontwikkelingenhb
  • Al 14 jaar toonaangevend in onderwijsland en bijna 800 ICT-ers opgeleid
  • Aangemeld bij Registerleraar
  • Officieel geaccrediteerd en officieel diploma van Stichting Post-HBO

Wat zeggen de deelnemers over de opleiding?

“Ik ben nu aanspreekpunt voor inhoudelijke zaken over de inzet van ICT. Voorheen moesten leerkrachten zelf alles uitzoeken en onderzoeken. Ook ben ik nu degene die de gemaakte afspraken borgt en controleert. Directie en IB'er heeft vaak weinig tijd om klassen te consulteren. De school heeft nu een extra paar ogen en oren om de onderwijsinhoudelijke kwaliteit te waarborgen.”
Kathy Karregat (Amsterdam)

“Voor onze AZC school is het nu duidelijk waarom en hoe we ICT op een structurele en weloverwogen manier kunnen inzetten. Dat je geen stappen overslaat. Dat je weet hoe je de ontwikkelingen moet borgen opdat het gedragen blijft worden door iedereen van het team.”
Dennis Damwijk (Tilburg)

“Er is meer zicht op ICT als geheel. Voorafgaand aan de opleiding leefde het beeld dat een ICT-er verstand zou moeten hebben van stekkertjes enz. Nu heeft iedereen meegekregen dat het gaat om de visie die we als school hebben t.a.v. ICT in combinatie met het onderwijs. En dan vooral ONS onderwijs.”
Odette Merkx (Zutphen)

“Ik heb veel geleerd over hoe ik mijn rol als ICT-coördinator vorm kan geven, hoe ik nieuwe dingen kan implementeren en over de communicatie naar collega's die niet veel met ICT hebben.”
Daisy van Duijnhoven (Bergeijk)

Aanmelden

De aanmelding voor het komende cursusjaar staat weer open. Meld je nu aan.

Meer weten

Wil je meer weten? Stuur je mailtje naar h.heurter@heutink-ict.nl en je ontvangt de studiegids. Ook voor alle andere vragen kun je bij hem terecht. De opleiding is natuurlijk ook aangemeld bij Registerleraar onder activiteitsnummer dXP4lNjeXm.

Media
  • post-hbo.jpg
Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*