Home - Actueel - Nieuws - Volg op 4 juni het Google Classroom webinar
Deel deze pagina:
Delen:

Volg op 4 juni het Google Classroom webinar

Op 4 juni geeft Sebastiaan Terpstra een webinar over Google Classroom. Hij behandelt wat je met deze online leeromgeving kunt en waarom het een must is voor elke school. Het webinar duurt van 16:00 tot 16:30 uur. 

Wat leer je in deze webinar?

In deze webinar kijken leer je onder andere wat Google Classroom is, hoe het werkt en hoe je hier meerwaarde mee kunt bereiken. Daarnaast kijken we nog naar een aantal andere tools van Google die je kunt inzetten bij vakken als wereldoriëntatie of om 21e eeuwse vaardigheden aan te leren.

Wat is Google Classroom?

Google Classroom is de online verzamelplek voor je klas: maak je groep aan, deel opdrachten uit, geef feedback en bekijk alles handig op één plaats. Direct, papierloos en gemakkelijk.

Wie geeft het webinar?

Het webinar wordt gegeven door Sebastiaan Terpstra. Hij is onderwijsconsulent en Google Certified Trainer bij Heutink ICT. Hij heeft ruim 12 jaar ervaring voor de klas en begeleidt scholen onder andere bij de overgang naar Chromebooks, G Suite for Education en Google Classroom.

Waar kan ik mij inschrijven?

Inschrijven voor het webinar is geheel gratis en kan via deze link. Deelnemers ontvangen vervolgens hun persoonlijke inloggegevens voor de Heutink Academie, waarmee ze het webinar live kunnen volgen. Het webinar blijft beschikbaar binnen de Academie, waardoor deelnemers het webinar ook achteraf terug kunnen kijken.

Heutink Academie

De Heutink Academie organiseert webinars voor het primair onderwijs. In 30 minuten word je door een expert op de hoogte gebracht over alle ins en outs over een specifiek onderwerp. Omdat een webinar interactief is, is er gelijk gelegenheid tot het stellen van vragen.
Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*