Home - Actueel - Nieuws - Doordacht digitaliseren met de Keuzewijzer
Deel deze pagina:
Delen:

Doordacht digitaliseren met de Keuzewijzer

Onze onderwijspartner Heutink heeft de 'Keuzewijzer Digitaal leren in het basisonderwijs' gemaakt. Met de Keuzewijzer worden scholen geholpen om de volgende stap te maken in digitalisering binnen het onderwijs.

In de keuzewijzer staan de volgende onderwerpen:

  • Cito & Momento
  • De leerkracht centraal
  • Vrije keuze in educatieve content
  • Bewezen didactische kwaliteit
  • Betaalbaar digitaliseren

Bekijk hier de volledige Keuzewijzer Digitaal leren in het basisonderwijs

Hoe organiseer ik digitaal leren?

Wij helpen bij alle organisatorische uitdagingen die digitalisering van het onderwijs met zich meebrengt. De visie op onderwijs en de daaruit voortvloeiende keuze voor educatieve leermiddelen bepalen welke ICT-middelen worden ingezet. Met MOO leggen we daarvoor de perfecte technische basis. We zorgen dat alles gekoppeld is en zijn het aanspreekpunt voor alle technische problemen. Zodat iedereen het gemak ervaart van een betrouwbare, veilige en kindvriendelijke IT-omgeving. Benieuwd hoe we dat doen? Bekijk hier de infographic

Meer weten over digitalisering?

Loop je toch nog rond met vragen over digitalisering in het onderwijs? Weet je niet waar je moet beginnen óf moet eindigen? Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je graag op weg bij alle organisatorische uitdagingen die digitalisering van het onderwijs met zich meebrengt. Meer weten? Neem contact met ons op.

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*