Home - Actueel - Nieuws - Wachtwoord vergeten? Geen probleem: zo herstel je je MOO wachtwoord
Deel deze pagina:

De periode na de vakantie ben je druk, druk, druk. Het kan dan maar zo zijn dat je je gebruikersnaam en/of wachtwoord van MOO bent vergeten. Je kunt nu zelf veilig en eenvoudig je herstelgegevens invoeren om je wachtwoord opnieuw aan te vragen. Zo kun je altijd bij je MOO-account.

Kijk wat voor jou van toepassing is.

Situatie I: Ik weet mijn wachtwoord niet en heb geen herstelgegevens

Om je wachtwoord van MOO opnieuw aan te vragen dien je beschikking te hebben over herstelgegevens. Indien je je herstelgegevens nog nooit hebt ingevoerd: vraag dan via jouw ICT-coördinator een nieuw wachtwoord op. Weet je je gebruikersaccount niet meer? Ook dit kun je opvragen bij de ICT-coördinator.

Tip voor de MOO-gebruiker: Vergeet daarna niet je herstelgegevens alsnog in te voeren, zodat je in de toekomst wel zelf je wachtwoord kan resetten.

Situatie II: Ik weet mijn wachtwoord wel, maar heb nog geen herstelgegevens ingevoerd

Wil je altijd kunnen inloggen en niet afhankelijk zijn van derden? Zorg er dan voor dat je zelf je wachtwoord kunt resetten. Je kunt vanaf nu namelijk een hersteladres of –telefoonnummer invoeren. Zo ben je straks niet afhankelijk van de ICT-coördinator of directie als je je wachtwoord vergeten bent. Hoe je de herstelgegevens invoert, lees je hier.

Tip voor de ICT-coördinator: geef dit door aan je collega's zodat ze hun wachtwoord zelf kunnen resetten.

Situatie III: Ik heb al eerder herstelgegevens ingevoerd

Dan kun je met deze stappen eenvoudig zelf je MOO wachtwoord resetten.

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*