Home - Actueel - Nieuws - Heutink ICT ook dit jaar weer aanwezig op Like2Share ON TOUR
Deel deze pagina:
Delen:

Heutink ICT ook dit jaar weer aanwezig op Like2Share ON TOUR

Ook dit jaar zijn wij vertegenwoordigd op de Like2Share ON Tour 2018. Wil je kennismaken met Mijn Omgeving Online (MOO), onze devices of onze innoverende ICT-oplossingen? Ontmoet ons op de beurs van 5 tot en met 9 november!

Zoek je een partner die weet hoe je digitalisering op school organiseert? Like2Share ON TOUR is een onderwijs & ICT-event, vormgegeven als een combinatie van een congres en een beurs. De tour bestaat uit vijf regiobijeenkomsten in één week, die verspreid door het land plaatsvinden. Er is dus altijd een bijeenkomst bij u in de buurt. De bijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam (5 november), Rotterdam (6 november), Den Bosch (7 november), Apeldoorn (8 november) en Drachten (9 november).

Tijdens de Like2Share ON Tour beurs vertellen wij u onder meer alles over MOO. Benieuwd naar deze persoonlijke digitale leer- en werkomgeving? Check in het digitale magazine van Like2Share.

Aamelden voor Like2Share ON Tour kan hier. Als u bij een onderwijsinstelling werkt, zijn de kosten €75 (excl BTW) per persoon voor een compleet verzorgde dag inclusief een persoonlijk programma.

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*