Home - Actueel - Nieuws - Met MOO Schermbewaking bepaal jij wat kinderen in de klas zien
Deel deze pagina:
Delen:

Met MOO Schermbewaking bepaal jij wat kinderen in de klas zien

Schermbewaking (ook wel classroom management) is voor leerkrachten een handig middel om mee te kijken op het beeldscherm van een leerling. Niet alleen om te voorkomen dat leerlingen ongewenste dingen doen, maar ook om hen individueel te helpen tijdens de les. Er zijn oplossingen die daarnaast nog veel meer mogelijkheden bieden, zoals internetfiltering, quizsystemen en nog veel meer.

Benieuwd naar de voordelen van MOO Schermbewaking? We zetten ze op een rij in onderstaand filmpje:

De beste oplossingen van toonaangevende leveranciers

Als ICT-expert hebben wij onderhandeld met toonaangevende leveranciers van dergelijke oplossingen. Met als resultaat dat we enkele van de beste oplossingen kunnen leveren en ondersteunen tegen een vriendelijke prijs. Check voor een greep uit ons aanbod de leaflet.

Laat je vrijblijvend informeren

Wil je het rendement van jouw digitaal onderwijs een impuls geven met classroom management? Op basis van jouw wensen, budget en type devices adviseren wij je graag over welke oplossing het beste bij jouw situatie past. Uiteraard kun je ook voor implementatie en ondersteuning op ons rekenen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en/of adviesgesprek (074 240 4606 / info@heutink-ict.nl).

Media
  • moo_schermbewaking_groot
  • moo_schermbewaking
Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*