Home - Actueel - Nieuws - Profiteer van onze eindejaarsaanbiedingen!
Deel deze pagina:

Profiteer van onze eindejaarsaanbiedingen!

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat wij weer eindejaarsaanbiedingen speciaal voor het onderwijs hebben geselecteerd. Ben jij voor het aankomend jaar nog niet voorzien van Chromebooks, notebooks of desktopcomputers? Wij hebben de meest populaire producten en bundels geselecteerd, tegen nóg aantrekkelijkere prijzen!

Op onze actiepagina hebben we alle eindejaarsaanbiedingen staan. Zo scoor je hoge kortingen op diverse Chromebooks zoals de HP Chromebook 11 G6. Daarnaast profiteer je van meer dan €2.200,- voordeel met de Lenovo bundelactie. Op zoek naar een geschikte computer? Kijk dan niet verder en bestel de Acer Veriton N4640G.

Benieuwd naar alle acties? Check ze op de actiepagina!

Black Friday

Wil je meer voordeel? Houd dan onze social media in de gaten, want op 23 november hebben we in de webshop een spectaculaire online BLACK FRIDAY DEAL! Welke dat precies is houden we nu nog even geheim.

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*
500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO 500.000 kinderen en duizenden onderwijsprofessionals leren en werken dagelijks in MOO
20 jaar ervaring in ICT 20 jaar ervaring in ICT
ICT-artikelen bestel je op heutink.nl ICT-artikelen bestel je op heutink.nl
Grootste assortiment Grootste assortiment
Werken en leren in de cloud met MOO Werken en leren in de cloud met MOO