Home - Actueel - Nieuws - Heb jij je opleidingsagenda voor 2019 al gevuld?
Deel deze pagina:
Delen:

Heb jij je opleidingsagenda voor 2019 al gevuld?

Ons trainingsaanbod in 2019 is vernieuwd en zit weer boordevol handige bootcamps en cursussen met veel persoonlijke aandacht voor elke individuele cursist. Wil je meer leren over digitalisering & onderwijs of specifiek aan de slag gaan met producten zoals MOO, Office365 of Google? Ons onderwijsaanbod biedt voor elk wat wils!

Meld je nu aan voor de Post HBO-opleiding

Deze opleiding is speciaal gericht op ICT-coaches en –coördinatoren en helpt jou in je persoonlijke ontwikkeling, en de ontwikkeling van jouw school. Je verwerft competenties om inzicht te krijgen in de visie op ICT van de van de school, beleid te maken en uit te voeren, collega’s te begeleiden en afspraken te borgen. Zo ontwikkel je je van coördinator naar coach, van technische ondersteuning naar ondersteuner van het leerproces.

Masterclass Digitalisering & Onderwijs

Steeds meer scholen kiezen voor digitalisering. Niet zo gek, want digitalisering brengt veel voordelen met zich mee, zoals:

  • leerkrachten hoeven niet of minder na te kijken
  • leerlingen krijgen directe feedback, ook vanuit de software
  • het werken met digitale leermiddelen motiveert de leerlingen

Maar is de werkelijkheid wel zo rooskleurig? Zijn leerlingen inderdaad doelmatig bezig met het verwerken van lesstof, of zijn ze vooral ICT-vaardigheden aan het trainen? Welke vaardigheden moeten leerkrachten nou écht hebben om digitalisering tot een succes te maken? En hoe krijg je je team op één lijn? Allemaal vragen die voorbijkomen in de Masterclass Digitalisering & Onderwijs van Heutink ICT. Deze exclusieve masterclass zal na de zomervakantie plaats vinden. Interesse? Vul dit formulier in om op de hoogte te blijven en als eerste de data te ontvangen!

Google Bootcamp

Heb je MOO en werk je met Chromebooks? Mooi! Dan hebben jij en je leerlingen ook een Google-account waarmee je gebruik kunt maken van de gereedschapskist van Google met o.a. Google Drive, Google Classroom, Google Formulieren en Google Sites.

Wil je daar het maximale uithalen? Meld je dan als school of als stichting aan voor de Google Bootcamp. In 3 dagdelen komen o.a. de volgende thema’s aan bod:

  • Samenwerken met Google Drive
  • Lesmaterialen organiseren Google Classroom
  • Portfolio’s bouwen met Google Sites
  • Digitaal toetsen met Google Formulieren
  • En nog veel meer

Meer info en aanmelden? Je doet het hier.

Kennissessies Microsoft: Minecraft en Teams/OneNote

Dit voorjaar organiseert Heutink ICT in samenwerking met Microsoft Nederland 8 kennissessies over twee actuele onderwerpen. De Microsoft Innovative Educator Trainers van Heutink ICT nemen je aan de hand van een bepaald thema mee in de nieuwste tools van Office 365. Doordat je werkt in een volledig ingerichte demo-omgeving krijg je een goed beeld hoe je deze tools kunt toepassen in de dagelijkse lespraktijk. Experimenteer in een demoklas en laat je inspireren aan de hand van toepasbare praktijkvoorbeelden. Welke thema’s dat zijn?

  • Thematisch/geïntegreerd/project-onderwijs & Minecraft
  • Samenwerken en Samen Werken in Teams/OneNote

De kennissessies worden georganiseerd op het hoofdkantoor van Microsoft Nederland en je werkt op door Microsoft ter beschikking gestelde devices. De sessies worden begeleid door trainers van Heutink ICT.

Binnenkort informeren we je over de definitieve data van deze kennissessies.

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*