Home - Actueel - Nieuws - Kom even helemaal tot rust op de NOT
Deel deze pagina:
Delen:

Kom even helemaal tot rust op de NOT

Benieuwd hoe je in alle rust kunt digitaliseren? Van 22 tot en met 26 januari 2019 vertellen wij op de NOT hoe je niet alleen vandaag, maar ook morgen de allernieuwste ICT-toepassingen duurzaam in kunt zetten. Een relaxed gevoel, dat je zelf kunt ervaren in onze ICTheeBar. Dus kom even helemaal tot rust tussen alle hypes in de ICT-hal. Onze theebarista staat voor je klaar op de stand van Heutink ICT (02.C030). Wat kun je nog meer verwachten op de NOT?

Nieuwste MOO-features

Haal meer uit MOO met twee gloednieuwe features. Met MOO Portfolio kunnen leerlingen waardevolle werkstukken en opdrachten verzamelen. Ook nieuw is JimmyControl. Hiermee hou je eenvoudig overzicht en beheer over alle apparaten in de klas. Meer weten over deze functies? Kom langs op onze stand!

Nieuw Predia touchscreen?

Ontdek het meest innovatieve, nauwkeurige en dunste touchscreen in de markt: de Predia Touch Ultra. Deze alleskunner beschikt over een Ultra HD 4K scherm. Daarnaast geven we je op de NOT graag een sneak preview van de Predia Touch Flow. Dit touchscreen verschijnt later dit jaar.

Training & Advies

Zit je met vragen over digitalisering op jouw school? Op onze stand kun je terecht voor tips & tricks van onze onderwijsconsulenten. Zij geven antwoord op alle vragen op het snijvlak van onderwijs met ICT, zoals digitalisering, programmeren, ICT-regisseur, digitale geletterdheid, DNA-methodiek, AVG en meer. Benieuwd wat ons trainingsaanbod in 2019 is? Je leest het hier.

Speel MOO Connect en maak kans op mooie prijzen!

MOO is een platformonafhankelijk ecosysteem met veel partners die allemaal op slimme wijze gekoppeld zijn. Welke platformen zet jij in op school? Lukt het jou om in dit spel het balletje te laten landen op het door jouw ingezette platform (Microsoft, Google of Apple)? Dan verlaat je onze stand met een mok of MOO-knuffel!

Fotobooth - Wat doet ICT met jou?

Ben je blij met de ICT-oplossingen op jouw school? Gefrustreerd? Vrolijk? Enthousiast? Geïnspireerd? Moedeloos? Laat je fotograferen in onze eigen fotobooth! Ontvang direct de foto’s en maak kans op een dag gratis advies van een onderwijsconsulent bij jou op school!

SchoolWapps - Ouders bij de les

Het Ouderportaal van SchoolWapps biedt alles om eenvoudig te communiceren met ouders via de website en app. In deze vernieuwde module zitten prachtige features waarmee je oudercommunicatie en -participatie stimuleert. Ontdek de voordelen van het Ouderportaal op de stand van SchoolWapps (02.C012) op de NOT!

Media
  • NOT-2019-OG
Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*