Home - Actueel - Nieuws - Wegwijs op de NOT
Deel deze pagina:
Delen:

Wegwijs op de NOT

Van 22 t/m 26 januari 2019 is het weer zover: De Nationale Onderwijs Tentoonstelling. Heb jij je bezoek aan het grootste onderwijsevent van Nederland al gepland? Dat is alvast stap 1. Maar iedereen weet dat een beurs vaak best overweldigend is. Meerdere hallen, een heleboel stands, honderden thema’s, dubbel zoveel activiteiten en noviteiten en duizenden professionals die je graag vertellen over al het moois dat er is en aankomt voor het onderwijs.

Maak je NOT-bezoek extra bijzonder door goed voorbereid op pad te gaan

De NOT-organisatie en alle exposanten zijn samen goed voor vijf dagen bomvol activiteiten, die je met de beste bedoelingen nooit allemaal kunt bijwonen. Hoe weet je nu je weg te vinden in al dat beursgeweld? Hoe zorg je dat, naast dat je tijd nuttig besteedt door je op de juiste plekken te laten informeren en inspireren over voor jou relevante onderwerpen, óók tijd overhoudt om gewoon een hele leuke dag te hebben?

We helpen je vast een handje met deze NOT wegwijzer. Een handig magazine met onze aanraders als het gaat om stands, thema’s, activiteiten en acties en om je op weg te helpen.

Bekijk de wegwijzer online

Praktische informatie

Wanneer: 22 t/m 26 januari 2019
Waar: Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht
Openingstijden
dinsdag - donderdag - vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
woensdag: 10:00 - 20:30 uur
zaterdag: 10:00 - 16:30 uur

Een handige plattegrond om mee te nemen

Om jouw favoriete route snel bij de hand te hebben tijdens de NOT hebben we een handige plattegrond gemaakt. Hierin staan alle stands weergegeven en kun je alle belangrijke informatie terugvinden. Wil je samen met Heutink de perfecte route uitstippelen? Kom dan langs op de Heutink stand. We tekenen samen een route op maat voor je uit.

Download de plattegrond

Zien we je op de NOT

Bestel hier je gratis toegangskaarten
Media
  • Stand Heutink
  • Stand Heutink ICT
  • Stand Heutink Projectinrichting
  • Stand klas van de toekomst
  • Stand Momento
  • Stand Techni Science
Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*