Home - Actueel - Nieuws - Heutink ICT is aanwezig op het congres Robotica en Kunstmatige Intelligentie & Onderwijs
Deel deze pagina:
Delen:

Heutink ICT is aanwezig op het congres Robotica en Kunstmatige Intelligentie & Onderwijs

Op donderdag 7 februari 2019 vindt de 2e editie van Robotica en Kunstmatige Intelligentie & Onderwijs plaats bij het Museum voor Communicatie in Den Haag. Tijdens dit evenement maak je kennis met de nieuwste ontwikkelingen en woon je spreekbeurten van experts bij.

Ontdek AV1 tijdens ‘Robotica en kunstmatige intelligentie & onderwijs’

Ook Heutink ICT is van de partij tijdens het congres. Hier presenteren wij AV1, de ‘telepresence robot’ die ervoor zorgt dat een ziek kind thuis toch kan aanhaken bij wat er in de klas gebeurt. AV1 is uitgerust met 4G en mechanische en audiovisuele tools. Daardoor kan hij fungeren als de ogen, oren en stem van het kind. Op het congres is AV1 ‘live’ in actie te bewonderen.

Programma

Het programma is opgezet vanuit een breed perspectief op maatschappelijke ontwikkelingen die samenhangen met robotica en kunstmatige intelligentie. Onder andere onderwerpen als de impact op de arbeidsmarkt en het huidige primair proces op scholen komen aan bod.

Kosten

Kosten voor deelname aan dit congres bedragen €295,00 excl. BTW voor alle onderwijstypen. Dit is inclusief koffie en thee gedurende de dag, een lunch en het gehele programma. Aanmelden voor het congres kan hier.

Deel deze pagina:

Blijfup-to-date

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en acties

*